Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak ez kizáró ok lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés

Egy picit azért kellemetlen a dolog de van egy kicsi aranyerem, vagyis aranyérből visszamaradt bőr. Nem tűnik el ott van tényleg kicsike de nem sima ott, látszik.

Szényenlem egy kicsit de nem tudok vele mit kezdeni gondot nem okoz de azért számomra zavaró.

Férfiak ha a párotoknak volna egy pici aranyere az mennyire zavarna titeket? Kiábrándítana? Ettől kevésbé lenne vonzó számotokra egy nő?

Még nem voltam senkivel és így szégyelnék levetkőzni a másik előtt, hogy hát nem olyan szép ott.

2023. júl. 13. 21:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kizáró ok! Egyrészt nem tehetsz róla, másrészt nem olyan nagy dolog ez. Ha valakinek van egy tömött foga, akkor sem rúgod ki, csak emiatt, nem?!
2023. júl. 14. 10:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, barátnőm is hasonló cipőben jár, és egyetlen ezreléknyit sem ábrándultam ki belőle, amikor elmondta. Ettől még ő nem lesz más személy, amiért addig szerettem, azért ezek után is szeretni fogom, és egyébként nincs kihatással a szexuális életünkre. Oké, annyiban, hogy én kicsit tartok tőle, mert az anált is ki szeretné próbálni egyszer az életben, csak hogy tudja, milyen, de én kicsit még halogatom, de nem azért, mert undorodnék tőle, hanem félek, nehogy problémája legyen. De ez minden, amiben befolyásol a dolog, semmi másban. Az meg, hogy nem geometriailag tökéletes az ánusza, erre meg azt mondom, hogy a s***lyuk olyan dolog, ami mindenkinek van, de senki ne legyen kíváncsi a másikéra. ;-)
2023. júl. 14. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!