Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ez kizáró ok lenne?
Egy picit azért kellemetlen a dolog de van egy kicsi aranyerem, vagyis aranyérből visszamaradt bőr. Nem tűnik el ott van tényleg kicsike de nem sima ott, látszik.
Szényenlem egy kicsit de nem tudok vele mit kezdeni gondot nem okoz de azért számomra zavaró.
Férfiak ha a párotoknak volna egy pici aranyere az mennyire zavarna titeket? Kiábrándítana? Ettől kevésbé lenne vonzó számotokra egy nő?
Még nem voltam senkivel és így szégyelnék levetkőzni a másik előtt, hogy hát nem olyan szép ott.

Aki szeret, az úgy szeret ahogy vagy. Ezen kár is aggódni. Nekem is van 1000 fele bajom. De ha keresnek magamnak pasit szerintem lenne olyan akinek jobban számitana a személyiségem. De ez csak az én véleményem. Egyébként nekem is van akném a hátamon és gombás a körmöm na nem az a csúnya sárga de van. Hiaba kezelem nem tűnik el. Azt mondta az orvos nem lehet kiirtani. Ugyhogy nem csináltam belőle problémát. Meg is volt nem egy pasim emiatt.
N

11. Mert azt nem mondta el hogy candida diéta és gyógyszer. Mert a testében van több gomba, mint kellene. Ha szeretnéd elmulasztani, szerintem menj allergia tesztre, ott kimutatja. (Glükozaidok, élesztő, stb.)
2-3 hónap diéta és elmúlik. Akné ugyanez. :)
Kérdező!
Szerintem nem ciki, nekem is vannak nőként hibáim. ^-^
Aki szeret, elfogad így!
13
Egyébként neked ez mit számít?
Korhoz kötött az aranyér?
Vagy csak tiniként aggódik az ember a teste miatt?
Mert én felnőttként sem vagyok megelégedve.
Tudom aki szeret elfogad így de én vagyok az akit ez zavar és gátlásos miatta. Persze örülök, hogy a fő ok megszűnt és ez csak egy "szépséghiba" már.

16. Anyukám többször műtötték, neki többször be is gyulladt és sipolyai is voltak.
Szerintem tökre jó, hogy talán nem volt neked annyira problémás és csak ennyi maradt belőle. Ha odaadó vagy és adsz magadra, nem lehet baj. :)

Csajszi, ez fogja a legkevésbé érdekelni. Örülni fog, ha megmutatod neki az ánuszod, hidd el nekem. Egy normális férfi értékeli, ha megláthatja a meztelen testedet, mert ezzel bizalmat szavazol neki. Ha nem értékeli, akkor hagyd a fenébe, nem érdemes vele kapcsolatot fenntartani.
Az viszont lehet inkább visszataszítja, hogy ilyen arrogáns stílusod van. Békülj ki magaddal és máris te leszel a legszebb. Azért kérdezünk, hogy segíteni tudjunk.
18L
18
Két három mondatomból leszűrted, hogy arrogáns a stílusom?
Oké "csajszi"...
Nem is tudom egy arrogáns kommentre milyen választ is vártok.
De a lényeget te is látom értetted.
Nem nem akarok a legszebb lenni, dehogyis engem ez az egy dolog zavar igazán, egy műtét után nem tudtam sokáig wc-re menni és hát az erőlködés eredménye lett ez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!