Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak ez kizáró ok lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés

Egy picit azért kellemetlen a dolog de van egy kicsi aranyerem, vagyis aranyérből visszamaradt bőr. Nem tűnik el ott van tényleg kicsike de nem sima ott, látszik.

Szényenlem egy kicsit de nem tudok vele mit kezdeni gondot nem okoz de azért számomra zavaró.

Férfiak ha a párotoknak volna egy pici aranyere az mennyire zavarna titeket? Kiábrándítana? Ettől kevésbé lenne vonzó számotokra egy nő?

Még nem voltam senkivel és így szégyelnék levetkőzni a másik előtt, hogy hát nem olyan szép ott.

2023. júl. 13. 21:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%

Ezt hogy kell elképzelni?

Egyébként ha lehet nyalni segget akkor nem kizáró ok <3

2023. júl. 13. 21:15
 2/22 A kérdező kommentje:

1

Volt aranyerem ami szépen visszahúzódott de a kinyúlt pici bőr ott marad. Voltam dokinál de ez nem fog elmúlni sajnos.

2023. júl. 13. 21:17
 3/22 anonim ***** válasza:
15%
Na és engednéd, hogy nyalják a popsid?
2023. júl. 13. 21:18
 4/22 anonim ***** válasza:
74%

Ez mar volt....azóta se békéltél meg kicsim ?

Ez legyen a legkisebb baj....Ha emiatt valaki megszólal azt azonnal ignorálni kell.

2023. júl. 13. 21:21
 5/22 anonim ***** válasza:
7%
megszólít *
2023. júl. 13. 21:22
 6/22 A kérdező kommentje:

4

Nem ismerlek nem vagyok a kicsid de miért kell egyből úgy tenned mintha ismernél?

Mióta nem békéltem meg?

Ma óta, mert tényleg elég rosszul érintett, hogy a doki szerint ez már ott marad.

2023. júl. 13. 21:24
 7/22 anonim ***** válasza:
57%
Kerdes mennyire nem illik az osszkepbe, de ez amig nem latja az ember addig nem tudja. Viszont alapvetoen nem szokott baj lenni
2023. júl. 13. 21:34
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

Úgy leszarja a pasi, ahogy te is. :D (Bocs, nem hagyhattam ki, pedig kellett volna.)

Egyébként, ha nem ismerkedsz senkivel, én boldog lennék, ha legalább egy randit egymásra szánnánk. (Mert ez a legalkalmasabb kérdés ehhez...)

2023. júl. 13. 21:35
 9/22 A kérdező kommentje:

8

Vicces köszi...😒

Engem eléggé zavar és pont, hogy ismerkedem valakivel ezért zavar mostmár egyre jobban.

2023. júl. 13. 21:38
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem zavarna. Nem is értem miért lehet ez bárkinek is kizáró ok.
2023. júl. 13. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!