Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen heteró férfiként ( sosem érdekeltek más férfiak csak lányok) gáz, hogy beindulok Orbán Viktorra? De csak ő rá

#21: Lényegtelen, hogy szavazol-e rá, csak azért mondtam, hogy vannak még sorstársaid.
De minek mondanád el a párodnak meg a barátaidnak? Úgyse jössz össze vele.
Bár tudom, hogy csak trollkodsz, de amúgy jó sztori.

Hacsak nem vagy magas körökben, esélytelen ilyen rangú személlyel ismerkedni. Másrészt a homoszexuális ismerkedés egy nagyon speciális dolog. Sokkal óvatosabban kell csinálni, mert a nyílt közeledés a heterókból nagyon durva ellenérzést válthat ki. Én hagynám a helyedben. Majd elfelejted a Viktort. Évek múlva lehet, hogy már mosolyogsz ezen, ha eszedbe jut.
Nekem is tetszettek már életemben hírességek, de inkább a realitás talaján állok. Valószínűleg ez majdnem mindenkivel megesett már.
Nem érdemes kezdeni velük, most gondolj bele, hogy ezek a híres politikusok, filmsztárok, énekesek naponta több száz szerelmes levelet kapnak, el se olvassák, idejük sincs rá, többnyire külön titkárság foglalkozik a küldeményekkel. Pont most került a hírekbe egy ilyen, szegény Macron levágott ujjat kapott:
Számodra ez azért egy érdekes infó, mert írják, hogy külön osztály van a napi ezernél is több küldemény fogadására. Tehát kábé esélytelen az ismerkedés közemberként egy ilyen rangú személlyel.
Orbán amúgy heteroszexuális, nem lenne esélyed nála.
Eszembe jutott szegény Anikó asszony, vajon olvassa-e ezeket, ha igen, mit gondol...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!