Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teljesen heteró férfiként (...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen heteró férfiként ( sosem érdekeltek más férfiak csak lányok) gáz, hogy beindulok Orbán Viktorra? De csak ő rá

Figyelt kérdés
Nem vagyok fideszes amugy

2023. júl. 13. 12:00
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Én nem szavazok rá. Engem csak vonz. Nem tudom, hogy mondhatnám ezt el a páromnak vagy barátoknak. Konkrétan, hogy 2 és fél éve a kormányföt képzelem magamra esténként.
2023. júl. 17. 22:06
 22/41 A kérdező kommentje:
A röhejes hogy tudom, hogy ö mennyire undorodna tölem ha megtudná ezt…mármint Orbán hiszen ez teljesen ellentétes az ö tanításaival
2023. júl. 17. 22:10
 23/41 A kérdező kommentje:
De most valahogy ez is jó érzés
2023. júl. 17. 22:11
 24/41 anonim ***** válasza:

#21: Lényegtelen, hogy szavazol-e rá, csak azért mondtam, hogy vannak még sorstársaid.

De minek mondanád el a párodnak meg a barátaidnak? Úgyse jössz össze vele.

Bár tudom, hogy csak trollkodsz, de amúgy jó sztori.

2023. júl. 17. 22:28
 25/41 A kérdező kommentje:
Tudom nem hiszitek el de nem is kell… így legalább elfelejtik ezt.én tudom semmi esélyem nála valószinuleg elhányná magát tölem meg az ismeroseim is..de legszicesebben megazereznèm öt csak magamnak
2023. júl. 17. 22:41
 26/41 A kérdező kommentje:
Megszerezném magamnak
2023. júl. 17. 22:42
 27/41 anonim ***** válasza:
#25: Nem tudhatod, hogy van-e esélyed.
2023. júl. 17. 22:46
 28/41 anonim ***** válasza:

Hacsak nem vagy magas körökben, esélytelen ilyen rangú személlyel ismerkedni. Másrészt a homoszexuális ismerkedés egy nagyon speciális dolog. Sokkal óvatosabban kell csinálni, mert a nyílt közeledés a heterókból nagyon durva ellenérzést válthat ki. Én hagynám a helyedben. Majd elfelejted a Viktort. Évek múlva lehet, hogy már mosolyogsz ezen, ha eszedbe jut.

Nekem is tetszettek már életemben hírességek, de inkább a realitás talaján állok. Valószínűleg ez majdnem mindenkivel megesett már.

Nem érdemes kezdeni velük, most gondolj bele, hogy ezek a híres politikusok, filmsztárok, énekesek naponta több száz szerelmes levelet kapnak, el se olvassák, idejük sincs rá, többnyire külön titkárság foglalkozik a küldeményekkel. Pont most került a hírekbe egy ilyen, szegény Macron levágott ujjat kapott:

[link]

Számodra ez azért egy érdekes infó, mert írják, hogy külön osztály van a napi ezernél is több küldemény fogadására. Tehát kábé esélytelen az ismerkedés közemberként egy ilyen rangú személlyel.

Orbán amúgy heteroszexuális, nem lenne esélyed nála.

Eszembe jutott szegény Anikó asszony, vajon olvassa-e ezeket, ha igen, mit gondol...

2023. júl. 17. 23:15
 29/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa e de egyszer cserélnék vele..tudom soha nem jön el ez a nap 💤 na megyek vissza olvasni 444-et
2023. júl. 17. 23:29
 30/41 anonim ***** válasza:
#28: Jaj el ne hidd már, hogy komolyan gondolja. Elég egyértelműen látszik a hozzászólásaiból. Mondjuk engem nem zavar.
2023. júl. 17. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!