A hetero balosoknak miért érdeke olyan (meleg) ideológiát támogatni,ami ellenkezik a nemi beállítottságukkal?
Nem ideologiat tamogatok, hanem nem akarom megszabni neki, hogy milyen iranyultsagu legyen vagy lehet. Egyebkent sem ellenkezik a nemi beallitottsagommal, hiszen nekem tokmindegy, hogy o kihez vonzodik vagy kihez nem, ez nem az en dolgom.
Te miert erzed ugy, hogy aki nem ugyanaz irant vonzodik mint te, az ellenkezik veled vagy a nemi beallitottsagoddal?
Jól megkerülted a kérdést!
Te ne találgassál nekem! Honnan todod,hogy mit érzek!
Lehet hogy látens meleg vagy!
Mert az én nemi identitásomat nem sérti az ha más meleg vagy bisex.
Ez csak a fostos, gyerekes jobboldaliak hatalmas félelme, hogy ők kevésbé lesznek férfiak ha van 3 meleg a városban. Ti nem vagytok biztosak magatokban, ezért üldöztök mindent tűzzel vassal a fidesz nevében.
Heteró vagyok, boldog házasságban élek és mégis támogatom a melegek teljes jogegyenlőségét, házasságát.
Több okból:
-vannak meleg ismerőseim, pont ugyanolyan emberek, mint a heterók
-két pici gyermekem van, ha egy nap valamelyik véletlen rájönne, hogy a saját neméhez vonzódik (a lakosság 5%-a nem heteró, tehát ennyi esélye van erre bármelyik szülőknek), szeretném, hogy ugyanúgy boldog élete lehessen
-attól, ha a melegek is házasodhatnának, az én életem nem lenne sem jobb, sem rosszabb. Ellenben az ő életük boldogabb lehetne, nekem pedig nincs okom azt kívánni, hogy nekik rossz legyen.
"Jól megkerülted a kérdést!"
Nem kerülte meg a kérdést, azt mondta, hogy a kérdés rossz. Azt mondta, hogy az ideológia nem ütközik a szexuális irányultságával.
Én is heteró, nős férfi vagyok. Semmi problémám a melegekkel, és azt gondolom, alapvetően mindenkit megillet a boldog élet joga, és ehhez hozzátartozik az is, hogy azzal tudjon együtt lenni, akivel akar.
És igen, ahogy írták fentebb, előfordulhat, hogy egy napon a fiam is azzal áll elém, hogy ő meleg, én pedig azt szeretném, hogy ő is boldogan éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!