Liberális beállítottságúként 2022-ben nem lesz párt akire szavazni tudok?
Még várj, a Momentum kap annyi jó tanácsot nem is kis helyekről, hogy beláthatják, ez a nagy össze-vissza értéktelen borulás full ciki is poros, valamint csak Orbán malmára hajtja a vizet és kiléphetnek belőle.
Ha viszont marad, akkor sajnos ellenzéki tényleg nem tud hova szavazni, se liberális, se baloldali.
#1 Most egy zsidózó, judapestező "nácinak" (ennek mondta még nem olyan régen a momentum is a jobbikosokat) kampányoltak, engedték, hogy a színeikben induljon parlamenti jelöltként - ha győz, akkor a parlamentbe, mint 'PÁRBESZÉD, MSZP, DK, MOMENTUM, LMP' jelölt jut be - és azzal, hogy a vesztes választás után meggondolják magukat és MÁR nem támogatják, azzal szerinted minden el is van intézve?
Nem gondolod hogy egy ilyen támogatást nem lehet elintézni annyival, hogy vesztettünk, belátjuk, hogy hiba volt, legközelebb nem támogatunk jobbikost? El is kellene nekik hinni, hogy a következő alkalommal nem fognak támogatni egy még nagyobb nácit ha azt hiszik, hogy ő tudna nyerni?
Miért?
Fiatal vagy, átbsztak.
Neked elveid vannak, nekik meg már csak alkuk.
A Momentumnak pont elég 5-6 parlamenti hely, dehogy akarnak ők kormányozni!
Se tudásuk, se emberük, nincs hozzá alap.
Nem irigyellek, de tudod: " az első pofon a legnagyobb"
#4 Régen én az szdsz-szel jártam így. Rájuk szavaztam első választóként, mert rendszerváltók voltak, liberálisok, a szabadságért álltak ki stb. stb.
Aztán 1994-ben összeálltak az mszp-vel. Bumm
A momentum mögött ugyanazok az alakok állnak, akik akkor engem vertek át - meg sok-sok másik fiatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!