Mi erről a véleményetek? Donáth Anna nyilatkozata lent.
""Engem rengetegen keresnek. Hát a jogállamisági kérdések hozzám tartoznának. Věra Jourovával háromnaponta beszéltem telefonon. Informálisan – hangzik el a felvételen.
De hogy nem hajlandók ennél tovább menni, és akár politikailag elítélő nyilatkozatokat tenni. Ezért tudja a magyar […] kiforgatni akár Von der Leyen, akár Věra Jourova szavait sok esetben. De rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt. Nemcsak velük, hanem az új Sargentinivel is, Gwendoline Delbosszal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést… és hát azt kell mondjam, hogy 90 százalékban sikeres volt az én munkám""
"magyar […] kiforgatni"
Meg tudod mondani, hogy innen mit hagytak ki, és főleg azt, hogy miért?
"5: hallgasd meg a felvételt"
Jól hallhatóan a hírTV-n leadott felvételből is ki van vágva valami. Tehát a kérdés továbbra is fennáll, hogy mit és miért vágtak ki onnan?
És miért hitelteleníti magát egy műsor azzal, hogy megvágott felvételt ad le? Gyurcsánynál legalább úgy ahogy volt, vágatlanul meg lehetett hallgatni az egészet. Most miért kell ilyen szánalmas eszközhöz folyamodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!