Mi a véleményed Donáth Anna és Varga Judit vitájáról?
2#
V.J igazságügyi miniszter, fel van készülve az ilyen vitákra.Meg volt lehetősége "gyakorolni".
Donáth tapasztalatlan politikus.Nincsen rutinja még.
Ahogy 2-es írja, itt látszott, hogy Varga egy jogász, exügyvéd(jelölt), ő a kezdetektől fogva abból él, hogy ledumálja az ellenfeleit (hiába voltak csúsztatásai, még azokat is jól el tudja adni, pl. a jogállamisággal kapcsolatban, amelynek mégiscsak van pontos definíciója, anélkül maga a fogalom sem létezne).
Anna pedig egyszerűen csak nem tud vitázni.
Szerintem némely kommentelőt kellene beküldeni ilyen vitákra, sokkal eredményesebb lenne. Mert van pár harcedzett kommentelő, aki fejből lemosná bármelyiküket. Ha politikus lennék, én ilyen fórumokról válogatnék szóvivőket :)
Donáth Anna ott írta le magát nálam, amikor elővette a személyeskedés kártyát. Kiderült, hogy nem érti (jól) ez a fogalmat és emögé próbált bújni az érdemi válasz helyett.
Nem nagyon néztem eddig egyikük szereplését sem és kissé csodálkoztam is, hogy miért tartják annyira jó nőnek Varga Juditot. Beigazolódott itt is, hogy az tesz igazán szexivé egy nőt, ha értelmes.
Őszintén szólva elég fájdalmas volt végignézni.. noha minden relatív, a Trump-Bidenhez képest ez egy színvonalas vita volt.... :D
Varga Judit személyében egy elég erős pártkatonára lelt a fidesz. Ügyesen hárított és terelte el a témát amikor szükség volt rá. Ami nagyon zavaró volt hogy ordas parasztként egyfolytában közbeszólt, sosem hagyta a vitapartnerét befejezni. Lenne még mit tanulnia vitakultúrából.
Donáth Anna jó politikus de látszik, hogy nem ez az ő asztala. Ő inkább a választókkal való kommunikációban jeleskedik. Gyakorlatilag végig csak a felszínt kapargatta, alig mondott valami konkrétumot a "támadásai" során, holott tengernyi ügyből és példából választhatott volna. Nem, ehelyett ő 10-szer elmondta hogy Magyarországon nincs demokrácia.
Ha teljesen pártatlanul nézem, akkor ezt Varga Judit nyerte, akinek gyakorlatilag alig kellett védekeznie. Gyakorlatilag az "ég kék - nem , az ég szürke" színvonalon maradva behúzta ezt a vitát.
Több vita kéne a magyar közéletbe, csak hát a fidesznyikek nem nagyon szeretnek vitázni. A miniszterelnök meg pláne nem szeret vitázni, pedig vannak az ellenzékben olyan emberek bőven akik megszorongatnák a töküket. Donáth Anna pont nem ilyen ezzel a "cuki imagel" amit képvisel. A jogász végzettségű, vitákhoz szokott Varga Judit gondolom tudta előre, hogy hazai pályán simán verni fogja Donáth Annát és ezért ment bele a vitába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!