Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanköztetek olyan Tanár akinek valameik diáka Prosti lett (nyilván iskola után) és elment hozzá mint kuncsaft?

Nooooo, ekkora role play potenciált kihagyni! Borzasztó. Ezt tanárként írom, azért az ilyen szituációkban van bőven kiaknázható tartalom.

Másik oldalról van tapasztalatom :)
Egyetemistaként, bár pesti vagyok, önállósodni akartam szüleimtől, így kolis lettem, de azt nagyon nehezen bírtam, több privát szféra kellett, így saját albit akartam, de mekis vagy hasonló diákmunkával egyedül ez már akkor is megfizethetetlen volt, úgyhogy gondolkodtam alternatívákon, és hát az ismert klisékből jött, hogy a szexmunka végülis jó alternatíva, szégyenlős meg sosem voltam. Végül, mivel a személyiségem adott volt hozzá, a magánéletemben és a környezetemben is elég domináns személyiség vagyok, meg azért azt pozitívumként fogtam fel, hogy szexmentesen is lehet csinálni, így fizetős Domina lettem, másodév előtti nyártól a második diploma utáni két évig csináltam, aztán abbahagytam, mert a magánélettel azért ez nehezen egyeztethető össze.
Na és ebbe csöppent bele a gimis fizika-kémia tanárom, már az első évben, szóval kevesebb, mint két évvel azután, hogy utoljára tanított. Az egyik leglelkesebben visszatérő kliensem lett, és vele volt az egyik legjobb a kémia is (hihi). (Ő volt amúgy az egyetlen kliensem, akit ismertem korábbról.) Magát jól tartó negyvenes, egyedülálló pasi volt, a szóbeszéd szerint nem volt nő, aki fél évnél tovább bírta mellette, így már régen feladta. Én az első szeánsz előtt már tudtam, hogy ő jön hozzám, ő viszont nem, mert mindig mindenkitől előre kértem arcképet, én viszont sosem küldtem. Vaciláltam is rajta, hogy fogadjam-e, de a bosszúvágyam győzött (nagyon szigorú, kemény, és néha kicsit gonosz tanár volt, nem szerettük, én 9.ben még pótvizsgáztam is nála.)
Mikor ajtót nyitottam neki latex cicaruhában, kezemben egy pálcával, azonnal felismert, nagyon meglepődött, és szerintem úgy megijedt, hogy megpróbált volna lelépni, ha nem parancsolok rá, hogy befelé. :D
Ennek ellenére soha egyikünk sem mondta ki, vagy utalt rá, hogy ismerjük egymást. Az első alkalommal nagyon kiéltem magam rajta, miután fél óra alatt porig aláztam, és vagy 3-4 pózba kikötözve kínoztam gyertyával, korbáccsal, pálcával, míg a végén ő már a szájpeckét harapdálva zokogott, én meg csatakosra izzadtam. De mindketten hihetetlenül élveztük, mikor hazament, remegett az izgalomtól. Elköszönésképpen arcon csókoltam, és a fülébe súgtam, hogy legközelebb elveszem a feneke szüzességét (az előzetes megbeszéléskor az anális játékot abszolút tabunak mondta). Mondanom se kell, még aznap este csörgött a telefonom, és kérte, hogy jöhessen következő héten is, és vegyem el, amit szeretnék. Egy hét múlva már kikötözve könyörgött, hogy dugjam meg, mert annyira vágyik rá, amit meg is kapott... Visszatérő vendég lett, éveken keresztül majdnem minden héten volt nálam, rengeteg mindent próbáltam ki vele, nagyon alázatos szolga lett, akivel élveztem minden szeánszot, a legintenzívebb időszakban még erényövben is tartottam, aminek őriztem a kulcsait, vicces volt elképzelni, hogy lakatra zárt tökkel íratja a rettegett röpdolgozatait :) Mikor nagyon csúszott-mászott előttem, neki még azt is megengedtem, hogy kikötözve szájjal kielégítsen, ez mindenki másnál tabu volt, de a személye az emlékekkel, és az, hogy most ennyire felette állok, túlzottan felizgatott. Kíváncsi lennék, ő hogyan mesélné el ugyanezt a sztorit :)
29N

Kozepsuliban és egyetemen is. De saját diákkal sosem semmit. Ex-diák más tészta.

? :D Lehet fogalmi zavarban szenvedek, de a 20-25 évesek nem nők?

13-as az erényövben hogy wc-zett? Vagy a röpdoga közben végezte a dolgát a katedrán?
Szép kis mese!

Lehet abban kis-nagy dolgot is végezni simán, ki van találva.
Majd ha egyszer rajtad kattan, megtanulod ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!