Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen érzés a pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés a pasitok előtt dugni egy másik pasival? Ti srácok, hogy viselitek el az érzést, mit éreztek, hogy előttetek szexel egy másik pasival vagy pasikkal a barátnőtök, feleségetek?

Figyelt kérdés
Tovább fokozva: Mi van, ha ráadásul akaratotok ellenére teszi?

2023. júl. 12. 23:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk ez párcsere alkalmával történt meg. Rettentően izgalmas volt arra várni, ki kezdi el előbb. Vegyül hallottam, ahogy a pasim elkésett ritmikusan mozogni, ez meg zöld lámpa volt nekem. Megtetszett, azóta része a szexuális életünknek.
2024. júl. 15. 00:32
 32/34 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon jó mikor végignézem hogy baszik mással
2024. júl. 15. 00:59
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Fura volt, de nagyon élveztem
2024. aug. 1. 06:35
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Leírhatatlan érzés. Egyszerre frusztráló, megalázó, és mégis izgalmas és számomra az egyik legcsodálatosabb érzés. Egy igazi érzelmi hullámvasút. Egyik pillanatban legszívesebben véget vetnék az egész dolognak, utálom magam, bárcsak ne lennék ilyen, vagy sose kértem volna meg rá a barátnőmet - de nem tehetek semmit, belesüppedek a tehetetlenség frusztráló érzésébe.. elmerülök benne és egészen átszellemülök.. a következő pillanatban már, maga a legnagyobb gyönyör és izgalom, ahogy nézhetem, ahogy a barátnőm csodálatos testét teljesen uralja és igénybe veszi egy igazi alfa, nagyfarkú srác. Imádom nézni ahogy a szerelmemet akivel pár órája még kézenfogva sétáltunk, egy idegen férfi szinte ájulásig dugja, a barátnőm levegőért kapkod és izzadságban úszik és a végén egy fáradt de teljesen kielégült mosolyt látok az arcán.
2024. aug. 2. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!