Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés a pasitok előtt dugni egy másik pasival? Ti srácok, hogy viselitek el az érzést, mit éreztek, hogy előttetek szexel egy másik pasival vagy pasikkal a barátnőtök, feleségetek?

Őrülten izgató volt a szeretőm szemébe nézni, csókolni őt, aztán a farkát a számba venni, miközben a barátja dugott hátulról.
Az is, amikor ő az egyik ágyon ült és fotózott minket a másikon, közben egymásra mosolyogtunk.
Swingerben is volt hogy ült/állt mellettünk, fogtam a kezét, néztem őt, ő nézett engem, kommunikáltunk, közben egy másik, vadidegen csávóval dugtam.
Nem tudom, mások hogyan vannak vele, számomra ez a legnagyobb bizalom jele, hogy nem féltékeny, nem hiszi azt, hogy egy random bárkiért elcsábulnék tőle, aki ennyi örömet okoz, ennyi élményt ad nekem. Megadjuk egymásnak annak a lehetőségét, hogy élvezzük az életnek ezt a részét is, szabadon, egymás tudtával, beleegyezésével és részvételével. Mert minket, mindkettőnket izgat ez.

Hihetetlen jó érzés mással látni. Nyilván a férfiak vizuális típusok.
De egyébként nagyon jó mikor lenézel és felváltva vagy netán egyszere kényezteti a két péniszt a nő.
A másik mikor egyik dugja közben pedig orálozik a másiknak. Ilyenkor ahogy élvezni tudja a nő az valami hihetetlen.
Persze ez a műfaj a nagy féltékeny kisfiúknak nem való.

Nekem izgató lenne ha dughatnék a párom öccsével,de még jobb lenne ha nem is tudna róla.:))
De persze ez sosem fog megtörténni,marad a fantáziálgatás.
27/N

Hat konkretan ilyen eset egyszer volt de az tervezett volt es az akkori baratom nagyon elvezte es en is mert nem igazan tudott kielegiteni a beszallo fel viszont ugyes volt
Meg volt egy szeretom a masik baratom mellett de nem tervezetten derult ki csak szimplan hulye voltam tudta a telefonom kodjat en pedig felvettem ahogy egy masik sraccal szexelek es a vegen az arcomra elvez
De a vicc az egeszbe hogy mielott szakitott velem ezert azt mondta higy elkuldte maganak a videot es ki screenshotolta az arcomat amikor tele volt elvezve es elkuldte maganak hogy hamár megcsaltam legyen mire kivernie…

Nálam alapfeltétel a kapcsolat kezdeténél tisztázni, hogy nekem a 2ffi, 1nő hármas időközönként szükséges plussz.
Ha erre a nő, akivel ismerkedek nem nyitott, sajnos nem egymást kerestük.
Nem cuckold, nem nyitott kapcsolat, szimpla hetero hármas.
Hogy miért?
Egyszerű, sose szopott még úgy nő, mint mikor közben dugják hátulról😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!