Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit tegyek, hogy a házasságomban újra legyen tűz?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne (tapasztaltabb házasok véleménye érdekel), hogy mit tegyek hogy a házasságomban megmaradjon a tűz? 3 éve vagyunk házasok a férjemmel. Van gyerek is. Viszont a szexuális életünk nem a legjobb. Folyton ugyanazokat a köröket futjuk ugyan úgy.. Én szeretnék egy kis tüzet bele vinni, szoktam is vele erről beszélni hogy én mit és hogyan szeretnék és megkérem arra is, hogy ő mondja el hogy mit és hogyan szeretne, de mindig kikerüli a válaszadást. Mit tegyek, milyen módszeretek van? Szeretném ha kívánna és nem csak azért szexelnénk, mert szükséglet. Esetleg vessek be segédeszközöket? Bármit meghallgatok!2023. júl. 11. 23:24
21/23 anonim 

válasza:

11-es vagyok. Meg mindig tartom, hogy nem a szex a probléma. Egyáltalán nem érdekli, hogy neked mi lenne a jó. Keress mást? Én úgy látom, hogy itt a kapcsolatnak is annyi. Nem erőltetném a szex témát. Azt beszéljétek meg, hogy van-e jövője a kapcsolatnak.
22/23 anonim 

válasza:

Tehát keress màst látszik hogy nem szeret abszolút és nem is kivàn,hàt ennek sajnos itt a vége. ...
23/23 anonim 

válasza:

50kg az abszolut normàlis. Akkor a kilok miatt nem lehet. Règen volt egy kollèganőm ès ugyan ez volt. Lett egy pàrja szült neki gyereket ès a szülès utàn nem nyùlt hozzà a pasija, mert nem kìvànta. Nem derült ki, hogy mièrt.
Szèt mentek ès ùj pasija lett 1-2 èvvel kèsőbb.
Pàran itt ìrtàk, hogy hagyd el. Ezt mindig azok mondjàk könnyen akik nincsenek benne egy ilyen szituàciòban. Hiszen lehet közös hotel, lakàs stb..
Èn is azt mondom, hogy ebből az jön le, hogy nem kìvàn mint nőt ès nem hiszem, hogy ez vàltozni fog.
A kèrdès az, hogy ha szèt mentek akkor van e hovà menni, lakni? Adottak e a feltètelek egy ùj èlethez?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!