Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit tegyek, hogy a házasságomban újra legyen tűz?

"Ráadásul ha elmondod, hogy szerinted nem jó így, ő meg elzárkózik a megbeszéléstől, akkor komoly gondok vannak nálatok az ágyon kívül is."
na ez az. ha valami problémája van a páromnak, akkor alapvető, hogy figyelek rá és próbálok segíteni megoldást találni, nem pedig lesöpröm és elzárkózok a beszélgetéstől.

Egyetlen pasit sem ismerek aki azt mondaná: már nem igazán tudom lázba hozni az asszonyt az ágyban.
Mind azt mondja, minden rendben van.
Ez hiúsági kérdés.
Persze ha egy ribi szerető előkap egy vibrit és feltolja magának, vagy dugás közben szopogatja akor .... húde, meg milyen szuper. De azèrt minden rendben ....
Ne hallgass senkire, vess be új dolgokat. Ha nem veszi a lapot ne csüggedj, talàlj ki màst

"Egyetlen pasit sem ismerek aki azt mondaná: már nem igazán tudom lázba hozni az asszonyt az ágyban. Mind azt mondja, minden rendben van."
ez csak annyit jelent, hogy te személy szerint folyton kommunikációra képtelen pasikkal jössz össze.

Nálunk is pont ilyen gondok voltak. Szerintem unalmas lett, párom csodálkozott, hogy miért, mert neki jó így. De! Ö meghallgatott, és próbálkozik új dolgokkal. Ez itt a lényeg. Fontos neki is, hogy mindkettőnknek jó legyen.
11-es voltam.

A gyerek előtt is ilyen volt vagy csak a szülès utàn kezdődött?
Nekem az jön le a leìrtakbòl,hogy nem kìvàn elèggè.
Azèrt tereli a szòt mert szeret ès nem akar megbàntani.
Csak a leìrtak alapjàn gondolom ezt. Termèszetesen te sokkal jobban ismered őt.
Èn most magambòl indulok ki. Amikor nem kìvàntam a pàromat sajnos majdnem mindegy volt, hogy mit csinàlt.
Ha nem kìvànom akkor tök mindegy, hogy mit vesz fel ès minnèl jobban nyomul annul jobban idegesìt.
Sok fèrfi nem azzal van akivel igazàn szeretne, hanem aki jutott neki. Ez sajnos nagy igazsàg, bàr ne ìgy lenne.

A gyerekek előtt nem volt ilyen. Megpróbáltam vele tegnap újra beszélni erről. Elkezdett veszekedni, hogy szerinte minden jó így, meg hogy nem egy filmben vagyunk hanem ez a valóság és hogy ne legyek gyerekes, hogy hagyjam többet pihenni mert fáradt. Azt mondta ha nekem így nem jó menjek keressek másik férfit erre a célra.
Úgyhogy vita lett a vége. Kitettem a hálószobából éjszakára, mert már nem igazán tudom mit is tegyek. De annyi biztos hogy nagyon nagyon megbántott.

Akkor a szülès òta nem kìvàn.
Sokat vàltozott a tested szülès òta?
Sajnos tspasztalatbòl tudom, hogy mikor egy fèrfi nem kìvànja a nőt a nő meg el kezd nyomulni mert helyre akarja hozni a dolgot az csak olaj a tűzre.
Nem tudom mi a jò megoldàs.
Èn csak a pasi oldalròl tudok beszèlni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!