Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon mit tegyek, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit tegyek, hogy a házasságomban újra legyen tűz?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne (tapasztaltabb házasok véleménye érdekel), hogy mit tegyek hogy a házasságomban megmaradjon a tűz? 3 éve vagyunk házasok a férjemmel. Van gyerek is. Viszont a szexuális életünk nem a legjobb. Folyton ugyanazokat a köröket futjuk ugyan úgy.. Én szeretnék egy kis tüzet bele vinni, szoktam is vele erről beszélni hogy én mit és hogyan szeretnék és megkérem arra is, hogy ő mondja el hogy mit és hogyan szeretne, de mindig kikerüli a válaszadást. Mit tegyek, milyen módszeretek van? Szeretném ha kívánna és nem csak azért szexelnénk, mert szükséglet. Esetleg vessek be segédeszközöket? Bármit meghallgatok!

2023. júl. 11. 23:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Beöltözést próbáltad már?
2023. júl. 11. 23:26
 2/23 A kérdező kommentje:
Még nem.
2023. júl. 11. 23:27
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Meglephetnéd valami ilyesmivel. Nem hiszem, hogy sok férfi elutasítana egy sexy nővérkét, vagy szobalányt.
2023. júl. 11. 23:31
 4/23 anonim ***** válasza:
18%
Lábfétises dolgok is kipróbálhatóak akkor újításként.
2023. júl. 11. 23:33
 5/23 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyen beöltözős szerepjátékos dolgok nagyon eröltetettek. Lehet hogy nem beizgul hanem kiröhög.

Szerintem ami mindig bevadít egy pasit az a spontán szex. Pld elmentek plázába és a mélygarázsba spontán leszopod. Lényeg hogy más helyszínen, spontán. Pld mentek kocsival, közben lehúzod a bugyid. Fantázia kèrdése.

A segédeszköz is jó ötlet, de nem minden pasi szeretné van ak8 vetélytársat lát benne.

2023. júl. 11. 23:39
 6/23 anonim ***** válasza:

miért kerüli ki a válaszadást?

tökmindegy, mit írunk, ha őt egészen más dolog izgatja.

2023. júl. 12. 02:10
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

#5 mert az nem erőltetett, hogy autózás közben a semmiből elkezded lehúzogatni a bugyidat?

a spontán szex akkor jó, ha mindkét fél kívánja egymást.

2023. júl. 12. 02:14
 8/23 anonim ***** válasza:
Segédeszköz, az jó ötlet. Nálunk bevált. 13 év után, nekünk is kellet valami plusz. Mondjuk én előbb féltékennyé tettem a párom, természetesen tudatosan, és alapot nem adva rá. Utána egyre jobban kívánt, és a szexben is sokat változott. Aztán jöttek sorban a segédeszközök, amiktől mindaddig óckodott.
2023. júl. 12. 06:45
 9/23 anonim ***** válasza:

Passzold le a gyereket valahova és menjetek el egy felnőttbarát hotelbe. Ott megjön a kedv a szexhez, az biztos :)

Mi is voltunk már, és most is megyünk a hétvégén.

2023. júl. 12. 07:52
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok-sok segítséget. Kipróbálok mindent, az biztos!

Azért kerüli ki a válaszadást, mert ez szerinte hülyeség. Szerinte minden rendben van.

2023. júl. 12. 08:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!