Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak ti elvárjátok már az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti elvárjátok már az első randin?

Figyelt kérdés

Férfiak ti elvárjátok már az első randin az intim dolgokat?

Főleg ha valakiért sokat utaztok, hogy találkozhassatok ?

Úgy értem tényleg csak szívesen látnátok megismernétek a masikat vagy a cél a szex mert feleslegesen nem akartok utazni...?

2023. júl. 11. 06:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Én sosem vártam el, így csak beszélgettünk, sétáltunk ismerkedtünk de utólag a lányok döntő többsége bevallotta, hogy nem mondtak volna nemet.
2023. júl. 11. 09:51
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mert ha velem ilyen könnyen dug akkor mással is.
2023. júl. 11. 10:27
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem várom el, de minden megtörténhet. Természetesen közös vágy és kölcsönös beleegyezés alapján.
2023. júl. 11. 10:32
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
#1 úgy mondod a 3. randit, mintha már 3 hónapja tepertél volna érte xD Semmi különbség nincs, hogy első vagy harmadik randin van szex, ezek egy hét leforgása alatt megtörténhetnek. Ettől aztán nem lesz senki értékesebb. Ha esküvőig várt volna vagy a 10. randiig, akkor lehetne hű meg házni, de 3. randi…kb. ugyanolyan idegenek vagytok akkor még, mint az elsőn.
2023. júl. 11. 10:57
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Az elsö randin? Nem. A megismerkedés elsö percétöl fogva:-) (Ez nem zárja ki, hogy a sokadik randin is várjuk ezt az elsö lehetöséget:-)
2023. júl. 11. 11:45
 16/23 anonim ***** válasza:

15 évesen még belefért volna, de felnőtt fejjel nagyon "extrának" kell lennie a partnernek hogy egy csomót utazzak egy szimpla kv-s randiért.

Bp-n belül nyilvánvalóan belefér hogy az első találkozó csak ismerkedős, beszélgetős legyen.

2023. júl. 11. 12:40
 17/23 A kérdező kommentje:

16

Egyikünk sem pesti de nem hiszem, hogy csak Bp-én belül férne bele egy rendes randi.

Írták többen üzenetben, hogy jajj hát sokba kerül neki elutazni és azért csak várna cserébe valamit...

Hát lehet de mint mondtam nem a szexel lenne bajom hanem azzal, hogy bár nem vagyok már annyira fiatal de nem feküdtem le még senkivel és nem akarom az elsőt random egy kocsiban vagy egy olyan helyen ahol nem tudnám elengedni magam.

2023. júl. 11. 12:51
 18/23 anonim ***** válasza:
#17 idővel majd rájössz hogy a neten a "de tudok utazni..." szöveg mit jelent :D
2023. júl. 11. 13:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ne az számít hogy ötszáz másik ember hogy gondolkozik, hanem csakis az hogy akivel a randit megbeszélted annak rendben van-e így a dolog, vagy sem. Ha neki megéri utazni egy szimpla beszélgetős találkozóért akkor megéri. Ne érdekeljen hogy másoknak "megérné"-e vagy sem.
2023. júl. 11. 13:02
 20/23 gabor49 ***** válasza:
ahogy alakul
2023. júl. 12. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!