Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti elvárjátok már az első randin?
Figyelt kérdés
Férfiak ti elvárjátok már az első randin az intim dolgokat?
Főleg ha valakiért sokat utaztok, hogy találkozhassatok ?
Úgy értem tényleg csak szívesen látnátok megismernétek a masikat vagy a cél a szex mert feleslegesen nem akartok utazni...?
2023. júl. 11. 06:57
1/23 anonim 

válasza:

Nem!Jobb megharcolni a nő kegyeiért,mint azonnal megkapni.Az a nő nem sokat ér aki az első randin szexel.
A mostani barátnőmnél a 3.randin próbálkoztam,Mozi után elhívott magához.Láttam rajta,hogy bejövök neki,úgy is volt,bújt hozzám,egyértelmű jel volt számomra.
2/23 anonim 

válasza:

Semmit nem várok el soha, alakul a dolog ahogy alakul, persze attól a reménykedés mindig bennem van, hát ha lesz több mint egy puszi.
3/23 Noren1989 

válasza:

Persze, mindent elvàrok.
Szopàs, anàl, oda-vissza.
4/23 anonim 

válasza:

Nem, igazából ha jól érzem magam akkor szívesen utazok, ha van időm.. Elvárni pedig soha nem várok el semmit.
6/23 anonim 

válasza:

Egyaltalan nem varom el. Mondjuk ha sokat utaznek, és meglenne a szimpátia, akkor barmi lehetne.
7/23 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert van valaki akivel ismerkedem és elég messze él én még nem voltam senkivel és max a csók az amit úgy érzek beleférne.
2023. júl. 11. 08:56
8/23 anonim 

válasza:

A csók elég,ne feküdj le vele,szüzen meg főleg ne még.
9/23 anonim 

válasza:

Csak annyit tegyél meg, ami neked jó. Magad elvárásainak felelj meg ne másnak.
10/23 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik egyébként és kedvelem de személyesen dől el majd minden, viszont nem akarok random lefeküdni senkivel elsőre mondjuk egy kocsiban...
2023. júl. 11. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!