Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez valóban annyira segít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban annyira segít a melegeknek abban, hogy elfogadva érezzék magukat?

Figyelt kérdés

Most láttam a Telex egyik cikkjét, Pesten kifestettek egy padot szivárvány színűre (amit a fradisok átfestettek, majd a város vissza szivárvànyra stb). Nektek ez komolyan ennyire fontos? Nőként nem érzem, hogy mindenhová ♀️ jeleket kéne festeni, kisebbségi rasszba tartozóként nem érzem, hogy mindenhová ki kéne tenni, hogy mennyire imád minket a tàrsadalom. Nem házasodhattok, ez tényleg abszurd, ahogy a pedo-törvény is az volt. De kell nektek ez a felhajtás, a pride, a szivárvány zászlók, és minden kicseszett filmben a meleg mellékszereplő? Engem ez kifejezetten idegesít, a heterok és a melegek közti "harc" (ahogy a cikkben is látható volt), meg ez a feltűnési viszketegség is. Meg az is hogy heteroként mindig fél órát kell magyarázkodnom, hogy nem utálom a melegeket, valahányszor arra utalok, hogy az lmbtq közösség legtöbb megnyilvánulásával masszívan nem értek egyet.

Szóval érdekelne a màsik oldal is, hogy nektek szükségeket van-e erre a különcködésre. Én melegként biztosan arra törekednék, hogy ez a személyiségem csak egy kis része legyen (ahogy heteroként se az határoz meg mint ember, hogy hetero vagyok), és ne ez jusson eszébe az embereknek először, ha szóba kerülök. Szivárványos padokra meg pláne nem lenne szükségem.

2023. júl. 10. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
A világon semmit nem jelent. Csak politika.
2023. júl. 10. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
45%

Ez szerintem szimpla provokáció, ami igazából csak még inkább taszítani fogja azokat akik alapból konzervatív vagy épp kormánypárti nézetek vall.

Érted, nekem semmi bajom a melegekkel, de nem is vallok konzervatív és kormánypárti nézeteket, viszont abban igazából biztos vagyok, hogy aki ilyen az ezeket provokálásnak fogja venni, ami nem azt fogja erősíteni, hogy elfogadóbb lesz, hanem inkább még ellenségesebb lesz a melegekkel szemben. A pride is kb ilyen.. aki nem ott lakik és elfogadja őket az leszarja, aki nem fogadja el az provokálásnak veszi, aki pedig arra lakik és közlekedik az csak bosszús lesz.. a lezárások miatt, a zaj miatt stb..

Belőlem pedig igazából azt váltja ki, hogy ostobának gondoljam azt aki szerint jó ötlet az emberek pofájába hányni a melegség megmutatását.. mert lásd fentebb..

De ez sok mire levetíthető.. persze lehet velem egyet nem érteni, de egy idő után annyira komikus tud lenni ez a kényszeres "meg kell mutatni mennyire PC-k vagyunk" bohóckodás..

Én megértem azt is, hogy elfogadásra vágynak, de azt nem igazán így kellene eszközölni. Szerintem x 10 év múlva teljesen természetes dolog lehet, mert a világ egyre inkább hajlik erre (persze itt most az elmaradott országokra nem kell gondolni ahol még a nők is el vannak nyomva) viszont aki nem ebben nőt fel és le élt mondjuk 60-70 évet egy más korban az nem fogja elfogadni őket akkor sem ha fejen állva lengetik a szivárványos zászlót.

Ami pedig a mi politikánkba megy, az azért megy, mert tudták nagyon jól mennyire konzervatív sok idősebb generáció (vagy épp ostoba) és kellett valami amivel jól el lehet adni a családvédelmet és társait.. Ugye vége lett a migránsozásnak, így ki lett találva ez a meleg ellenes propaganda, de közben jött egy jobb aduász, amire rá lehetett ülni.. Szerintem pár év múlva megint mindenki le fogja szarni a melegeket és nem lesz ekkora politikai visszhangja, mert lesz más amire rá lehet ülni, amitől meg kell védeni a családokat.

2023. júl. 10. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

Budapesten tobb ezer pad van, ebbol egyet lefestettek a pride alkalmabol

A budapestiek 99%-a nem is latja, de ez egy hatalmas provokacio :)

Amugy ha a szanalmas luzerek nem festik at a padot, akkor az orszag egyaltalan nem hall errol a dologrol, megmarad egy kis helyi kedves gesztusnak.

2023. júl. 14. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!