Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy képesek egyesek megőrülni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képesek egyesek megőrülni szex nélkül?

Figyelt kérdés
Van aki még embert is képes ölni ezért. Én pedig soha nem csináltam és elvagyok a maszturbálással, a fitymaszűkületem sem operáltatom meg mert fanatikus testépítő vagyok és heti 6-7 alkalommal eljárok edzeni és semmi pénzért nem fogok kihagyni két hetet. Nem igénylek más embert hozzá, amúgy is annyit kell foglalkozni egy másik emberrel amire én nem vagyok sem hajlandó, sem képes. 23/f
2023. júl. 10. 20:47
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
52%
Xd.
2023. júl. 10. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Nézd, mai világban már nem szabad ítélkezni és el kell fogadni mindent. Sok boldogságot kívánunk neked és a kezednek! Azért az esküvőtökre majd hívd meg a gyakori kedves kis közösségét lécciiiiii!!!
2023. júl. 10. 20:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenki szexmániás degenerált.
2023. júl. 10. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Majd ha egyszer szerelmes leszel és szexelsz, akkor megtudod, hogy az is tud függőséget okozni.
2023. júl. 10. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Passz, jó én sose próbáltam, de valahogy hát, amennyi erőszak stb történik maitta annyira nem si baj ha kimaradok belőle.
2023. júl. 10. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szex-szel is meg lehet őrülni, nemcsak szex nélkül (a kérdésre pontosan válaszolva).
2023. júl. 10. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!