Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izgatónak vagy inkább kínosnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatónak vagy inkább kínosnak találnád az alábbi helyzetet?

Figyelt kérdés

Nemrég mentem haza busszal, és hát nyilván heringpartiban kellett mennem, egy centi hely nem volt a buszon arrébb menni. Na én a hátsó ajtónál álltam, és egy elég jól kinéző lány állt közvetlen előttem, aki annyira közel jött hozzám, (mert a sofőr természetesen a világ összes emberét felengedte a buszra), hogy a fenekét minimálisan már hozzányomta a farkamhoz úgy 20 percig, (nyilván ő ebből nem érzett semmit, mert az előtte lévő meg az ő nyakán volt teljesen) én pedig hát férfiből vagyok, kicsit megkeményedett. Ugyanakkor kínosan is éreztem magam, mert tömegnyomor volt, és próbáltam mindent bevetni, hogy ne legyen kínosabb.

Számotokra ez valamilyen szinten izgató lenne, vagy sokkal inkább kínos? Fiúk-lányok véleményére ugyanúgy kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan látja a helyzetet.

2023. júl. 9. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Hasonlo esetek a tomegkozlekedesben megtortennek ...
2023. júl. 9. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Én lányként mondom, hogy ha a buszon érezném ahogy egy pasi farka merevedik és dörzsölődik a popsimhoz akkor szerintem mentőt kellene hívni hozzám mert hisztériás rohamot kapnák.
2023. júl. 9. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Ez mindkét szemszögből baromi kínos.

Képzeld azt, higy egy meleg faszi áll mögötted és érzed ahogyan a farka hozzád ér és egyre keményebb.

Namost annak a lánynak is kb hasonló élmény lenne ha egy olyan férfi ér így hozzá akit ő nem szeretne.

2023. júl. 9. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Férfiként voltam hasonló helyzetben csak nem busz, hanem villamos, és egy hirtelen fékezésnél a lány nem tudott már megkapaszkodni, én még épphogy, így én tartottam meg egy pillanatra mindkettőnket. Életem leggyorsabb erekcióját produkáltam, kb a vészfékezéshez hasonló gyorsaságút, számomra nagyon izgató volt. A lány valószínűleg nem vette észre, mert ahogy állt fel, ő olyan hirtelen vette vissza az eredeti pozícióját és bocsánatot kért, amiért rám esett kb. Nekem tök jó emlékként maradt meg, DE!

A lánynak attól függően, hogy mennyire voltam neki szimpatikus/unszimpatikus lehetett jó vagy rossz élmény is. Fontos, hogy itt nem volt semmi beteges perverzkedés se előtt se utána, csak a lendület tette a dolgát.

Ha valaki elkezd ilyen esetben helyezkedni, direk úgy, hogy hozzáérjen a lányhoz, az roppant visszataszító lehet a lány szemszögéből, és mindenkit óvaintenék tőle. Persze, ha a lány kezd el úgy helyezkedni, az más téma, de ilyennel még csak legendákban találkoztam. A valóságban nem.

Szóval szerintem alapból kerülendő az ilyen szitu.

2023. júl. 9. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Én reggel melóba menet jártam így! Első dolgom volt kiverni a farkam ahogy beértem!
2023. júl. 9. 14:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ehh, nekem rendszeresen táskával kell takarnom a merevedésem. De így jár, aki szociálisan retatdált és nem tud nőt szerezni
2023. júl. 9. 14:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Összességében az nyilván izgató dolog, hogyha egy számodra vonzó személy hozzád dörgölőzik, ez ellen nem tudsz tenni, mert ösztönösen jön, de maga a szituáció viszont nagyon kínos.
2023. júl. 9. 14:58
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Engem nagyon zavarna. De ha erezném hogy a pasinak is kínos, es probál elhúzódni, elfordulni, akkor ugy tennek mintha eszre se venném. Viszont ha azt éreznem hogy a helyzetet kihasznalva mégjobban dörgölőzik, nyomja oda, akkor lehet rúgnék egyet hátra.

N

2023. júl. 9. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, bejövős-e a srác vagy nem. Ha igen, izgatna a helyzet, lehet kicsit még jobban is dörgölőztem volna a lány helyében, aztán ki tudja mi sül ki belőle.

24/N

2023. júl. 9. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Én vidéken lakok, vagy cigányok vagy öreg nénik buszoznak rajtam kívül, szóval ha nekem feszülne így egy férfi az elég kellemetlenül érintene. Viszont egyszer távolságin utaztam, akkor egy férfi nagyon megbámult és kicsit felizgultam. Nem tudom, hány éves volt mert a haja ősz volt már de arca fiatalabbnak, kb 40esnek tűnt. Ez most nyáron volt szóval elég lenge ruhában voltam, valószínűleg emiatt bámult meg. Lehet hogy fel se izgult csak volt valami a fogam között de jól esett hogy bámul😂 lehet ha ő nyomja nekem magát azt már nem bántam volna annyira😂😂
2023. júl. 9. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!