Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nőkhöz szól a kérdés. Hogy a legjobb neked az aktus? Az egész.
Figyelt kérdés
Pl:
Mennyi előjáték az ideális számodra?
Először csikló, aztán hüvely vagy csikló és hüvely egyszerre?
2023. júl. 8. 00:38
1/4 anonim 

válasza:

Ezt egy pasi vagy érzi vagy nem. Mindig más a recept. Ha figyelmes, önzetlen akkor tudja. Ha nem akkor nincs kapcsolat.
2/4 anonim 

válasza:

Nálam egyetlen dolog van, ami állandó:
Behatolásra csak akkor kerülhet sor, ha én már egyszer elmentem (csiklói orgazmus) 15-35 perc kb.
Ha ez nincs, aktus sem lesz.
3/4 anonim 

válasza:

Először oral legjobb a 69 akár fordítva is.
Aztán az aktus.
Végül én oralozzak az se baj ha itt már durva.
4/4 anonim 

válasza:

Csatlakozom az #1-eshez ez NEM időre megy, hanem érzetre. Ne időre, vagy tankkönyvből akarjon már bármit egy pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!