Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult már hogy orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már hogy orgazmus közben jutott eszetekbe valami vicces és elkezdtetek röhögni?

Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok

2023. júl. 6. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Én elkezdtem röhögni amikor a pasim élvezés közben olyan hangot adott ki mint a béka kutykorgás.
2023. júl. 6. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem de olyan előfordult már, hogy azt éreztem, hogy tudnék sírni. (Persze nem sírtam el magam, csak volt egy ilyen belső érzés mint amikor valami érzékenyen érint.)
2023. júl. 6. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
Egyszer szex előtt poénkodtunk valamivel, amin percekig röhögtem. Persze szex közben is többször eszembe jutott, és nevetésbe törtem ki, a párom már kicsit ki volt akadva rajta, mert szerinte annyira nem volt vicces. Bár pont orgazmus közben szerintem nem volt.
2023. júl. 6. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem, de hasonló mint a #2-esnél igen, mármint nem tudtam (kínomban) inkább sírjak vagy nevessek annyira rossz volt - s igen-igen távol volt még az orgazmus.
2023. júl. 6. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem, mert eszembe sem jut ilyesmi szex közben
2023. júl. 7. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Volt itt egy kérdés hogy a partnere szex közben nem ad ki hangot, és kérdezze meg hogy nyögj már? Elég ezt bedobni szex közben, mindketten visitva röhögünk :D
2023. júl. 7. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan jártunk már így.
2023. aug. 13. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!