Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már hogy orgazmus közben jutott eszetekbe valami vicces és elkezdtetek röhögni?
Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok2023. júl. 6. 21:27
1/7 anonim 

válasza:

Én elkezdtem röhögni amikor a pasim élvezés közben olyan hangot adott ki mint a béka kutykorgás.
2/7 anonim 

válasza:

Nem de olyan előfordult már, hogy azt éreztem, hogy tudnék sírni. (Persze nem sírtam el magam, csak volt egy ilyen belső érzés mint amikor valami érzékenyen érint.)
3/7 anonim 

válasza:

Egyszer szex előtt poénkodtunk valamivel, amin percekig röhögtem. Persze szex közben is többször eszembe jutott, és nevetésbe törtem ki, a párom már kicsit ki volt akadva rajta, mert szerinte annyira nem volt vicces. Bár pont orgazmus közben szerintem nem volt.
4/7 anonim 

válasza:

Nem, de hasonló mint a #2-esnél igen, mármint nem tudtam (kínomban) inkább sírjak vagy nevessek annyira rossz volt - s igen-igen távol volt még az orgazmus.
5/7 anonim 

válasza:

Nem, mert eszembe sem jut ilyesmi szex közben
6/7 anonim 

válasza:

Volt itt egy kérdés hogy a partnere szex közben nem ad ki hangot, és kérdezze meg hogy nyögj már? Elég ezt bedobni szex közben, mindketten visitva röhögünk :D
7/7 anonim 

válasza:

Szerintem sokan jártunk már így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!