Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a leg lmbtq barátabb egyetem?
Ha valaki mondjuk csak meleg, az nem feltétlen látszik, de mivel transznemű vagyok, az eléggé meglátszik a külsőmön. Sokaknak ha transzneműekről van szó, egyből a bishbarbi vagy a többi hozzá hasonló idióta jut eszükbe, akik szégyent hoznak a sorstársaikra. Én nem szeretnék olyan lenni, nem szeretnék kurvásan öltözni, polgártpukkasztani. Csak olyan visszafogottan, ahogyan egy átlagos egyetemista lány öltözködik, sminkel.
Melyik egyetemen a leg elfogadóbbak?
Hol vannak többen lmbtq k vagy konkrétan transzok?
Van valami dresscode? Ha valaki pl kék haja van az lehet probléma? (Nem szeretnék kék hajat, csak azért kérdezem, mert ha az ilyen szokatlanabb megjelenés nem probléma, akkor talán ezzel sem lesz akkora probléma.)
Hol kissebb az esélye hogy beszólnak, megjegyzéseket tesznek halgatók vagy tanárok?
Valakinek valami tapasztalata, pozitív vagy negatív élménye?
Ezeket az egyetemeket jelöltem meg, mindenhol mérnökinfót:
Győr SZE, Szeged SZTE, Óbuda OE, Pécs PTE, Budapest BME
Mivel sorrend módosításra még van lehetőség, azt tenném elöbbre, ahol jobb a helyzet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!