Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik a leg lmbtq barátabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a leg lmbtq barátabb egyetem?

Figyelt kérdés

Ha valaki mondjuk csak meleg, az nem feltétlen látszik, de mivel transznemű vagyok, az eléggé meglátszik a külsőmön. Sokaknak ha transzneműekről van szó, egyből a bishbarbi vagy a többi hozzá hasonló idióta jut eszükbe, akik szégyent hoznak a sorstársaikra. Én nem szeretnék olyan lenni, nem szeretnék kurvásan öltözni, polgártpukkasztani. Csak olyan visszafogottan, ahogyan egy átlagos egyetemista lány öltözködik, sminkel.

Melyik egyetemen a leg elfogadóbbak?

Hol vannak többen lmbtq k vagy konkrétan transzok?

Van valami dresscode? Ha valaki pl kék haja van az lehet probléma? (Nem szeretnék kék hajat, csak azért kérdezem, mert ha az ilyen szokatlanabb megjelenés nem probléma, akkor talán ezzel sem lesz akkora probléma.)

Hol kissebb az esélye hogy beszólnak, megjegyzéseket tesznek halgatók vagy tanárok?

Valakinek valami tapasztalata, pozitív vagy negatív élménye?

Ezeket az egyetemeket jelöltem meg, mindenhol mérnökinfót:

Győr SZE, Szeged SZTE, Óbuda OE, Pécs PTE, Budapest BME

Mivel sorrend módosításra még van lehetőség, azt tenném elöbbre, ahol jobb a helyzet.

2023. júl. 6. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A táncművészeti :D (mivel az ott tanuló pasik 70%-a meleg)

S ahogy fent is írják, az egyetemeken egy fokkal kulturáltabbak az emberek, de ettől még fogsz kapni itt-ott 1-1 megjegyzést, beszólást (főleg az egyetemi bulikon azoktól akik nem ismernek).

2023. júl. 6. 23:26
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Azért merek "csak" ennyit megjegyezni, mert választ már kaptál, mégis fontosnak tartom: nagyon ramaty a helyesírásod.
2023. júl. 7. 08:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
CEU. Gúny nélkül mondom. Nem tudom hogy akkor van-e még itthon
2023. júl. 7. 08:40
 14/21 A kérdező kommentje:

#12 Bocsi, tényleg elírtam 1-2 szót, pedig figyeltem rá.

Választ még nem teljesen kaptam a kérdésre, mert még senki nem írt konkrét tapasztalatokat a felsorolt egyetemekről.

#13 CEU már nincs itthon, és új egyetemeket/szakokat már nem lehet megjelölni, csak a sorrenden lehet módosítani.

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

2023. júl. 7. 12:57
 15/21 Háttér Segítő ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező!

Ha attól tartasz, hogy a jövőben diszkrimináció, támadás érhet téged az iskolában, akkor keresd bizalommal a Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatát, ahol részletes tájékoztatást tudunk adni arról, hogy az ilyen esetekben mit tegyél és kihez fordulj.

További információt és elérhetőségeket a hatter.hu/tevekenysegunk/informacios-es-lelkisegely-szolgalat oldalon találsz.

Ha már van hasonló tapasztalotod,ért már diszkrimináció a nemi identitásod miatt, akkor Jogsegélyszolgálatunkhoz is fordulhatsz segítségért a jogsegely@hatter.hu e-mail címen, ahol kollégáink 15 napon belül válaszolnak megkeresésedre.

Fordulj hozzánk bizalommal!

2023. júl. 7. 13:03
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
A börtön, kisfiam. Az ilyen mozgalmakat terjeszőknek ott a helyük.
2023. júl. 9. 12:33
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Nagyapu, olvasd el a kérdést, hogy mit vár az egyetemtől! Segítek: elfogadást.

2023. júl. 9. 13:41
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

ELTE-JÁK

Illetve az összes ilyen bölcsész-művész hely, ami nem keresztény. Így pl a Károly JÁK kapásból kiesett

2023. júl. 9. 15:59
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem eleve nem nagyon kell nagydobra verni a szexuális irányultságot, ami amúgy is magánügy és akkor nincs baj.
2023. júl. 9. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:

18

Én több meleg, biszex srácot is ismerek egyik katolikus egyetemről, pedig még csak nem is művészeti szakon vannak. Van amelyiken látszik is, hogy meleg. Nincs belőle semmi hátránya.

2023. júl. 9. 16:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!