Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők szexuális szelekciója...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szexuális szelekciója biológiailag hibásan kódolt?

Figyelt kérdés

Hisz az alábbi cikkből is látható, hogy a chad külső egyáltalán nem garantál tökéletes genetikát, sőt, sok esetben genetikailag még alávalóbbak egy átlag vagy csúnya embernél.

[link]

Berki is fiatalon elpatkolt...

2023. júl. 5. 22:06
1 2
 11/15 krwkco válasza:
89%

Nem pazaroltam az időmet, hogy a cikket elolvassam és az sem biztos, hogy a macsó férfiak ténylegesen előnyben vannak a párkeresésben, ahogy a kérdező állítja.

De általánam igaz, hogy ha megjelenik egy olyan tulajdonság a genetikai variációk között, amit a másik nem a párválasztásban vonzónak talál, akkor az egy önerősítő folyamattal egyre szélsőségesebbé válik. Akkor is, ha a túlélést rontja. Mert a párválasztásnak olyan nagy a súlya a gének fennmaradásában, hogy az ellensúlyozza az esetleges nagyobb halálozást. A nőstényekben genetikailag felerősödik, hogy ilyen hímet kell választani, mert akkor a hím utódok is öröklik a vonást. A hímek között meg még nyilvánvalóbb az előnye.

Így fejlődhetett ki pl. a hím pávák hatalmas tollazata vagy a siketfajdok násztánca. De számtalan hasonló példa létezik.

2023. júl. 6. 01:14
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Berki egyrészt ronda volt másrészt a szerek miatt állt meg s szíve
2023. júl. 6. 07:05
 13/15 A kérdező kommentje:

10

Elsősorban élvezem, hogy senki nem jött azzal, hogy ez a férfi nem is chad, hanem ízlése válogatja, sokaknak lehet csúnya is. :) Tehát a konszenzus mindent elárul.

Ugyanakkor ha egy olyan cikkel jöttem volna amelyben az Alzheimer helyett fiatalkori leukémia van? Akkor mi lett volna a válaszod?

Ezek szerint szerinted a jó külső és egészség között van összefüggés.

Mi erre a bizonyíték? Van forrásod amely bizonyítja, hogy a jó külső genetikailag kevesebb betegségre hajlamosít és tovább élnek az ilyen emberek?

Maximum közvetett hatás fedezhető fel, hiszen a szép emberek sikeres szexuális életet élnek amelynek jótékony hatása van a fizikai és mentális egészségre és emiatt megvédhet bizonyos megbetegedésektől.

De direkt összefüggés nincs!

2023. júl. 6. 08:38
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Alapvetően egy sportos ember egészségesebb mint a túlsúlyos lecsúszott alkoholista Pista bá

2023. júl. 6. 08:52
 15/15 anonim válasza:
58%

#13:

- a "chad" egy szlengkifejezés, amely a beteges és áltudományos nézeteket hangoztató incel szubkultúrában használatos. Az, hogy ti ilyen szlengben kommunikáltok, az a ti problémátok, de a szubkultúrátokon kívüliektől nem kérheted számon, hogy miért nem használják vagy miért nem ismerik a belterjes terminológiátokat. Szíveskedj közérthetően, illetve szaktudományos kifejezéseket használva kommunikálni.

- Írod: "Ezek szerint szerinted a jó külső és egészség között van összefüggés. Mi erre a bizonyíték? Van forrásod amely bizonyítja, hogy a jó külső genetikailag kevesebb betegségre hajlamosít és tovább élnek az ilyen emberek?" WTF? Hol állítottam én ilyet? Könyörgöm, megpróbáltam kihámozni, hogy mi lehet az értelme az általad odavetett 4 sornak... OK, a továbbiakban nem próbálok jófejkedni. Ha leírod szabatosan, érdmi megvitatásra alkalmas módon, hogy mit állítasz (mik az általad állított tények, milyen bizonyítékokra hivatkozol és milyen következtetésre jutsz), akkor hajlandó vagyok folytatni, de előre hangsúlyozom, hogy csak akkor, ha képes leszel egy szabatos, konzisztens gondolatmenetet felmutatni.

2023. júl. 6. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!