Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék tisztálkodni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék tisztálkodni aktus előtt, úgy, hogy az beleilljen a szexi hangulatba és megmaradjon a spontaneitás?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, ezalatt kiderült számomra, hogy borzasztó érzékeny a hüvelyflórája. Ha izzadtan/pisilés után nem alaposan megmosdva kezdünk neki az aktusnak, gyakran bepirosodik neki a nemi szerve, néha belül egyfajta viszkető érzése támad és van, hogy a folyása is megváltozik. Korábban a többi partnerénél is előjött ez a gond, rengeteg nőgyógyásznál járt vele, én is elmentem kivizsgálásra a harmadik hónapban, semmi betegségem nincs. Általában a tünetek hamar elmúlnak maguktól, kezelés nélkül. Alapvetően nem vagyok igénytelen ember, főleg azóta, hogy vele együtt vagyok, nagyon figyelek az intim higiéniámra is. De nagyon izzadós ember vagyok és - főleg reggelente - előfordul, hogy az ébredés utáni összebújásnál picit izzadt vagyok (vagyis inkább korabban az voltam és a verejték ott maradt), vagy hogy voltam pisilni éjszaka és nem mosakodtam utána. (Próbáltam ilyenkor éjszaka csak az érintett területet megmosni, de akkor meg annyira felébredek, hogy nehéz visszaaludni.) Mindketten vágyunk a spontán együttlétekre is, akár ilyenkor reggel, akár napközben ha épp összefutunk egy ebédre a lakásban 2 ügyintézés között. A fürdőszobába eljutni általában túl körülményes, így én arra gondoltam, hogy egy kéztörlő törülközőt meg egy flakont bekészítenék az éjjeliszekrényre és csak gyors cicamosdás szintjén az érintett részt megdörgölném a törcsivel. Egyelőre ez csak tesztkör, viszont kíváncsi lennék mindenki véleményére, hogy ti mit használtok? Mi az ami ott helyben az ágyban nagyon gyorsan megtehető az intim higiániáért még?

2023. júl. 4. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
A barátnődnél sem találtak semmi betegséget? Mert ezek a tünetek utalhatnak arra. Ha meg beteg/gombás/x arra gyógyszeres kezelés kell.
2023. júl. 4. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Sokat segít, ha a barátnőd szex után elmegy pisilni, és kívülről megmossa magának (csak az ajkakat és max intim mosakodóval, de inkább tiszta vízzel). És este pedig hüvelyflórát támogató tejsavas, probiotikumos hüvelytablettát/krémat is használhat időnként. Lehet ez gombás fertőzés, amin elvileg kevesebb fehér liszt és cukor fogyasztása segít; vagy az is lehet az ok, hogy a hüvely pH-ja eltolódik. A tejsav erre is jó (patikában lehet kapni mindenféle jót).

Te pedig rászokhatsz, hogy amikor hazaérsz, illetve pisi után megmosakszol, és akkor máris közelebb vagy a megoldáshoz. Vagy akár csak ha kedved támad, előtte gyorsan megmosod. Alsónemű legyen pamut, a műszálasban bepállik férfinak-nőnek egyaránt, nem egészséges. Fontos, hogy jól szellőzzön.

2023. júl. 4. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg óvszert használni reggelente? Kicsit talán kevésbé körülményes, mint a mosakodás.
2023. júl. 4. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező nagyon aranyos a hozzáállásod, minden nőnek ilyet!

Viszont

Nőként mondom hogy a barátnődnél tuti hogy baj van, nálad minden ok.

Hiába járt 45 orvosnál akkor is tovább kell kutakodni, még több tesztet kell csinálni. Pl olyanra letesztelték hogy van e spermaallergiája? Igen, olyan is létezik. Tünetek eléggé arra utalnak. Vagy ha gumiban nyomjátok, van latexallergia/szilikonallergia. Meg amúgy a gombás fertőzés is sanszos. Egyik barátnőmnek volt, 2 évig szenvedett tőle, aztán kikúrálta erős antibiotikummal és hogy semmi cukrot nem evett (tényleg semmit még zöldborsót se).

30/N

2023. júl. 4. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Ötletem nincs, csak annyi hogy még menni kell pár dokihoz.

De! marha "aranyos vagy hogy ennyire figyelsz rá 🤍.

2023. júl. 4. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk ugyanez volt a probléma, és nem volt nekem semmi betegségem.

Az oldotta meg, hogy mosdó után szépen megmosta mindig.

2023. júl. 5. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem hasznaltok óvszert? Alig pár hónapja vagytok csak egyutt.
2023. júl. 5. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Aki lehúzza azokat, akik segíteni próbálnak van fogalmuk róla hogy a fityma alatt egy levegőtlen nedves közegben mennyi baktériumnak kedvez?

Pár perc a csapnál megmosni majd megtörölni, és nem okoz gyulladást a csajnak.

2023. júl. 5. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük az ötleteket, igyekszünk meríteni közülük. Természetesen mosakszunk amikor lehet, vettünk újra tejsavas erősítőt is, meg egy csomag óvszert is! A kapcsolatot még azzal kezdtük, de ahogy lassan megismertük egymást, elhagytuk, mert máshogy védekezünk. Spermaallergiája nincs egyébként, gumi nem irritálta, inkább talán ciklushoz köthető. (Pl ciklus elején kevésbé jellemző ez a dolog - ugyanakkor ez lehet szimplán amiatt, mert a vérzés "kimossa" a meg nem talált gondot, és ha vissza is jön, az elején még kevésbé erős, csak 1-2 hét után erősödik kellemetlenre a tünet.) Megyünk még akkor tovább orvosokhoz is, csak kicsit már pénztemetőnek tűnik, minden új orvos le akarja futtatni ugyanazokat az alap vizsgálatokat (pl az általatok is mondott gombára), hiába visszük el az előző pár év tizenpár orvosának az eredményeit is. Most egyébként működik a babapopsitörlő kendő, azt hagytunk az éjjeliszekrényen és akkor nem kell felkelni az ágyból, ha úgy támad kedvünk akciózni.
2023. júl. 6. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!