Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Nálatok hogyan működik a spontaneitás
technikailag?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokra lenne szükségem, amik inkább a technikai oldalra térnek ki. Pl: Egy szombat vagy vasárnap délutánon kedvet kaptok a párotokhoz, akkor egyből egymásnak estek, avagy tesztek valami (elsősorban higiéniai) előkészületeket? Csak azért kérdezem, mert barátnőm sokszor emiatt nem tud ellazulni, és nem "meri" bevállalni, mert szerinte "nem tiszta"(engem ez nem szokott zavarni, de hiába mondom neki. Ő viszont abból indul ki, hogy őt zavarnák pl a szagok, és a higiénia csökkenése (mert hát ugye csak ott pisil mindenki,+neki még gyakran szokott spontán folyása is lenni...) mind magán, mind rajtam.) Összegezve, ilyen helyzetben ti mit szoktatok csinálni? Persze mi is próbáltunk gyorsan kimenni, tusolni, de az egy kicsit megtöri az azonnaliságot...
Ilyenkor egy tusolás megöli a spontaneitást... Én azt mondom, ha valaki rendszeresen tisztálkodik, akkor bőven elég kiszaladni pisilni, és gyorsan megmosni ott lent... Egy puszi, és "rögtön jövök".
De ha csak egy gyors quickyről van szó, tehát tudom, hogy orál nem lesz, akkor még ennyi se...
2013. szept. 25. 11:11
3/13 anonim válasza:
Mi például spontán el szoktunk menni zuhanyozni hétvégén. Este alap sokszor reggel is hogy jól induljon a nap. Főzés után is szoktam mert utálom ha kaja szagom van így van hogy 3x zuhanyzok egy nap. Ez a páromra is igaz. De ettől függetlenül is egymásnak szoktunk esni ha épp az jön ránk. Vagy hasznos lehet ilyen nedves törlőt tartani a mosdóban mert azzal is fel lehet frissülni kicsit és az semeddig sem tart.
2013. szept. 25. 11:14
4/13 anonim válasza:
Ha neki rendszeres fürdés mellett szaga van, akkor az fertőzésre, gombára utal.
2013. szept. 25. 11:16
5/13 anonim válasza:
Igen, ez valóban kellemetlen, de kérlek értsd meg a nőt! Én is ilyen vagyok, és hidd el, ez nekünk elég kényes ügy. Ilyenkor szerintem hanyagoljátok az orált, ettől még szexelni lehet... Valamint egy nő szerintem megtudja tenni, hogy előre gondolkodik, reggel lefürdik, ha szexveszély van, hogy mindig "tökéletes" legyen :)
2013. szept. 25. 11:17
6/13 A kérdező kommentje:
Nem "szaga" van, vagy ilyesmi, ne értsd félre, semmi problémája nem szokott lenni, én simán szeretném csinálni orálisan is neki, viszont mivel ő nem érzi magát tisztának, ezért nem is tud ellazulni tőle, és kényelmetlenül érzi magát. Több, mint 2 év után meg sajnos már nem jellemző, hogy annyira beinduljon vmitől, hogy ilyesmivel ne foglalkozzon, pláne mostanában, hogy eléggé alacsony a libidója...
2013. szept. 25. 11:19
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, az is egy megoldás, hogy ilyenkor nincs orál, viszont én eléggé szeretem/ném csinálni, és ő is könnyebben rá tud hangolódni a dologra, mert neki nem mindig olyan jó, ha hirtelen enter van (száraz stb.)
2013. szept. 25. 11:25
8/13 anonim válasza:
Tudod, a felizgatni nem csap puncira cuppanva lehet! Az orált meg hagy akkora amikor frissen fürdött.
2013. szept. 25. 11:28
9/13 A kérdező kommentje:
De a spontaneitás itt nem csak annyit jelent, h csak dugni akarok mindenáron, sőt, akár még azt sem lenne muszáj, egy kis "szórakozás" is lehet ugyanolyan jó.
2013. szept. 25. 11:40
10/13 anonim válasza:
én ha csak úgy le akarom támadni akkor 2 dologra figyelek:
- ha napközben, akkor nemrég volt WC-n, ne kelljen pisilnie, ekkor persze nem orál
- Ha zuhanyból kijött és te is már tiszta vagy
Előtte picit fel kell húzni valamivel, játékkal, veszekedéssel, kiabálással, kergetőzéssel, nevetéssel, mindegy, ami a tiednél beválik, te ismered mi viszi jó irányba, csak valamivel emeld meg a vérnyomását és verd ki az álmot a szeméből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!