Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van??Esetleg valami betegség állna a háttérben?
Figyelt kérdés
Párom előtt több fiú is volt az életemben azonban szexuális kapcsolat nem volt senkivel. Tehát a mostani párom vette el a szüzességem és együtt is vagyunk 9.honapja. a baj az hogy a szex nem működik valamiért köztünk. Egyáltalán nem tudok benedvesedni,és nagyon sokszor nem is szexelünk,mert annyira száraz vagyok hogy nagyon fáj. Viszont ezt azért nem értem,mert régen ha pl.magamhoz nyúltam,nagyon nedves lettem gyorsan. Illetve ahogy írtam az elején,hiába nem volt senkivel sem szexuális kapcsolatom,úgy jöttem mindig haza a randiról hogy csóktól is szinte folytam. Most a párommal akit tényleg imádok szeretek miért nem működik akkor a szex? Esetleg valami betegség állna a háttérben?2023. júl. 3. 10:35
1/7 anonim 

válasza:

Nincs semmilyen betegség. Egyszerűen nincs köztetek kémia. Ha nem működik a szex akkor nem működik semmi. Ne hazudj magadnak hogy minden rendben van.
3/7 anonim 

válasza:

Nőgyógyász. Lehet akár gombás fertőzés is.
4/7 anonim 

válasza:

Rástresszelsz a dugásra. Egy hónapig ne legyen behatolás, csak max orál. Ha nincs teljesítménykényszer akkor ellazulsz és úgy fogsz folyni m8nt a niagara.
5/7 anonim 

válasza:

Az, hogy házasság előtt a szex bűnös tevékenység... Lelki.
6/7 anonim 

válasza:

Próbáltad hogy szex előtt masztizol magadnak vagy párod ujjazással elő segít?
7/7 anonim 

válasza:

Keresd fel a nőgyógyászod, ha szervi baj nincs akkor pszichés eredetű. A pasiknál is van ilyen fordítva - a teljesítménykényszer miatt stressz miatt üzemképtelenek a dolgok s elindít egy negatív önbeteljesítő spirált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!