Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül is lehet kiegyensúlyozott az ember?

Pontosan, ahogy írod.
Több, mint öt éve lett vége a kapcsolatomnak,azóta senkim nincs és semmi testiség nem volt az életemben.
Megoldom magamnak, kiegyensúlyozott vagyok és semmi gond nincs.
Bár,ha lenne olyan barát, haver akivel lehetne kirándulgatni,beszélgetni az azért jó lenne.
De tény és való,hogy magamra több az idő és ezt azzal töltöm, ami érdekel, hobbival,stb.
F

Én is elég magamnak való vagyok, kapcsolatot sem akarok. De akkor sem tudok kiegyensúlyozott lenni szex nélkül, kifejezetten frusztrált vagyok. Mindig, egész életemben, illetve a libidóm lenullázódásáig csak a maszti nekem nem elég. Pedig csak az "jut". 😔
(32 N)

Önkielégítéssel simán megoldom
Egy alapos elhúzött önkielégítés sokszor erősebb mint egy szex
Olyanokat lövök hogy csak ámulok.....

"Mikor kanos vagyok kielégítem magam, ugye a férfiaknak ez olyan mint az evés."
Ekkora ordas baromságot!🤦♂️
Az evés létszükséglet, a rejszolás nem az. Javaslom, jobban figyelj majd bioszon.

Majd ha találkozol olyannak akivel tényleg érzed azzal fogsz. Ne eroltesd. Jól teszed
Bár én is úgy tettem volna de régen bele ragadtam rossz kapcsolatokba. Az sokkal sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!