Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex nélkül is lehet kiegyensú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül is lehet kiegyensúlyozott az ember?

Figyelt kérdés
Én soha nem szexeltem és nem is vágyok társra, párra akármire mert egyedül érzem jól magam. Mikor kanos vagyok kielégítem magam, ugye a férfiaknak ez olyan mint az evés. Amúgy is, ha nincs senki az életemben több időm marad szórakoztató dolgokat csinálni szabadidőmben.
2023. júl. 3. 04:28
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan, ahogy írod.

Több, mint öt éve lett vége a kapcsolatomnak,azóta senkim nincs és semmi testiség nem volt az életemben.

Megoldom magamnak, kiegyensúlyozott vagyok és semmi gond nincs.

Bár,ha lenne olyan barát, haver akivel lehetne kirándulgatni,beszélgetni az azért jó lenne.

De tény és való,hogy magamra több az idő és ezt azzal töltöm, ami érdekel, hobbival,stb.

F

2023. júl. 3. 04:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem barátom sincs egy ideje, középiskola óta nincs, de ha nem működik a kémia ez van.
2023. júl. 3. 04:40
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Én is elég magamnak való vagyok, kapcsolatot sem akarok. De akkor sem tudok kiegyensúlyozott lenni szex nélkül, kifejezetten frusztrált vagyok. Mindig, egész életemben, illetve a libidóm lenullázódásáig csak a maszti nekem nem elég. Pedig csak az "jut". 😔

(32 N)

2023. júl. 3. 05:55
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Önkielégítéssel simán megoldom

Egy alapos elhúzött önkielégítés sokszor erősebb mint egy szex

Olyanokat lövök hogy csak ámulok.....

2023. júl. 3. 07:09
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Érezzétek jól magatokat! Pusztán az, hogy ide írogattok, olvasgattok, mutatja, hogy teljesen elcseszett figurák vagytok. Miért nem kirándultok a szexualitás rovat böngészése helyett?
2023. júl. 3. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

"Mikor kanos vagyok kielégítem magam, ugye a férfiaknak ez olyan mint az evés."

Ekkora ordas baromságot!🤦‍♂️

Az evés létszükséglet, a rejszolás nem az. Javaslom, jobban figyelj majd bioszon.

2023. júl. 3. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
5, mert nem akarunk? Kiránduljon, aki épp erre vágyik, nekem (3. hsz.) szexre lenne igényem - jó és sok szexre -, ezt pedig nem fogja elnyomni semmiféle figyelemelterelő pótcselekvés.
2023. júl. 3. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Kifiam ez óriaási nagy baj, mert a lelkedet rombolja. Az életben házasodj meg, add tovább az életet, vagy pedig szűzi életet fogadsz és elmész pl. misszóba. De az hogy önző módon magadat szeressed bűnös masztikkal, meg kihasznáklni másokat, de felelősséget semmiért se vállalni, na az úgy randa lenne.
2023. júl. 3. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pedig élsz egyedül,, DE akkor nincs szex, vagy pedig nősülj meg és nevelj gyereket. De az hogy csak a szex és semmi más, na olyan nincs. Akkor tartóztasd meg magad... Az ha nem sikerül valakinek se ez se az, az is más, de ha ELZÁROD magad tőle, na az a nagy baj.
2023. júl. 3. 12:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Majd ha találkozol olyannak akivel tényleg érzed azzal fogsz. Ne eroltesd. Jól teszed

Bár én is úgy tettem volna de régen bele ragadtam rossz kapcsolatokba. Az sokkal sokkal rosszabb.

2023. júl. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!