Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nagyon érzékeny ember között lehet kiegyensúlyozott párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a pár mindkét tagja nagyon mélyen érző (ezt nem tudom hogy fogalmazzam meg jobban) és emiatt ugyan nagyon egymásra tudnak hangolódni, de nyilván ez sérülékennyé is teszi őket.2022. okt. 19. 21:18
1/7 anonim válasza:
Igen, mert az egyik így is dominánsabb tud lenni kissé a másikkal szemben, így terelgethetik egymást.
2/7 anonim válasza:
Ha zárkózottak is mellé, akkor nem, mert sosem fognak találkozni, pláne megismerkedni.
3/7 anonim válasza:
Ismerkedtem egy kicsit zárkózottabb és érzékenyebb lánnyal, ami az elején még egész jól indult, de utána sajnos abba maradt a dolog. Hozzáteszem, hogy én is egy kicsit zárkózottabb és érzékenyebb vagyok.
4/7 anonim válasza:
Szerintem igen, lehet!
Sőt, úgy gondolom, egy érzékeny embert csak egy másik érzékeny ember tud hosszabb távon érteni, elviselni, követni.
Persze fontos, hogy egymásra érzékenyek legyenek.
5/7 anonim válasza:
Nálunk tökéletesen működik. (#1: Nem látom azt, hogy bármelyikünk dominálna a másik felett. Inkább azt, hogy kölcsönösen segítjük, és motiváljuk egymást.)
6/7 anonim válasza:
Szerintem igen, ha mindkét fél figyel egymásra és szereti egymást. Általában jellemző is a figyelmesség a mélyérzésű emberekre:) Én is elég gazdag érzelmi világú vagyok és még sosem jöttem ki kapcsolatilag olyanokkal akik nem hasonlóak.
7/7 anonim válasza:
Lehet, csak meg kell tanulni bánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!