Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van az embernek barátnője és rendszeres szex akkor kiegyensúlyozottabb, boldog az ember?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt rendszresen szexben részem, csak pár kalandba, de nagyon jó érzés a szex, gonolom akik naponta-kétnaponta csinálják az lehet a jó.2022. nov. 22. 20:37
3/12 anonim válasza:
Igen, de ne izgulj nem lesz rendszeres szex. :D
5/12 anonim válasza:
Nekem volt egy hét éves kapcsolatom, ami lassan két éve ért véget. Együtt könnyebben ment minden. A szakítás óta egyedül is boldogulok, de van bennem egy hiányérzet. Azóta sajnos tartós kapcsolatra alkalmast személyt még nem találtam. Szexelni meg csak ilyen kapcsolatokban szexelek szóval az is jó volt. Most is kiegyensúlyozott, és boldog vagyok, de akkor amikor volt barátnőm, azt hiszem jobban.
29/F
6/12 anonim válasza:
A rendszeres szexuális élet fiziológiai hatásairól számtalan tanulmány született, ami alátámasztja ezt. Jó szex=boldog ember(tételezzük fel, hogy a párkapcsolat más területein is klappol minden) Az is nagy igazság, hogy a rendszeresség sem lesz meg mindig :D
7/12 anonim válasza:
Akkor igazán jó, ha motorod is van.
8/12 anonim válasza:
Attól is függ, hogy szereted e azt a valakit akivel együtt vagy, együtt élsz, akivel napi szinten szexelsz...és bejon kívül belül, mert ha nem, akkor a szex lesz az első ami szar lesz.
9/12 anonim válasza:
Nem, pont akkor vagy kiegyensúlyozottabb és boldogabb ha egyedül vagy. A kapcsolatnak csak a mézes mázos része amit te írsz, de a kapcsot fenn is kell tartani, hazaérsz melóból a pihenés és fürdés az első gondolatod, szexet hátad közepére se kívánod legtöbbször, úgy kifáradsz. Ha irodait csinálsz akkor meg mentálisan. Volt részem jó kapcsolatban, rendszeres szexben, nekem nem jött be, alig maradt magamra időm.
10/12 anonim válasza:
Egyértelműen jobb mentálisan, pláne, ha előtte incel voltál.
Viszont sok energiát elvesz a szex, meg a testi kontaktus, beszélgetés. Számomra nehéz egyensúlyt tartani a saját életem és az együttlét között, mert olyan, mintha elszállna az idő (mint amikor a barátaiddal iszol, szórakozol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!