Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vonzó az aki csendes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vonzó az aki csendes?

Figyelt kérdés
Én mindig is az voltam, mindig felhozzták hogy "nem is beszélsz" holott dehogynem, sőt néha annyit hogy már úgy érzem sokat mondtam. Úgy tűnik az extrovertáltaknak áll a világ, barátom is időszakonkét egy volt általában, a többi ilyen haver kaliberű valaki, bár a barátságok szorosak és hosszasak voltak. Ellenkező nemhez nem sok közöm volt. Állítólag még ijesztő is vagyok pedig nem bántok senkit, nagydarab sem vagyok. Nem vagyok hangoskodó, nagyudmás, erőszakoskodó "alfa", amúgy is utálom az alfákat. 23/f
2023. júl. 2. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Te nem csendes vagy, hanem csak lesz arod a körülötted levöket. Azt várod, hogy rohanjanak hozzád a csajok, hogy sz arj le engem is?
2023. júl. 2. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Ha némán ülsz a sarokban akkor hogy vegyenek észre?
2023. júl. 2. 23:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor sem szokás észrevenni ha mondok valamit általában.
2023. júl. 2. 23:38
 4/9 Whitewolf19 ***** válasza:

Ha nincs kiállásod, nem is fognak észre venni.

Én például egy eléggé introvertált.. Ugyanakkor eléggé domináns, izmos és erős kiállásom van.. Határozott véleménnyel..

Felesleges hőzöngés.. Alfáskodás tőlem is távol áll..

Ennek a fogyasztói pénz, márka orientált társadalomnak én az ellensége vagyok..

2023. júl. 3. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Legyen magas és legyen vicces, ezt már régóta hangoztatják a lányok.
2023. júl. 3. 00:38
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Bocs, de kevered a szezont a fazonnal az "alfákat" illetően. Had világítsam meg egy példával. A nők nem szeretik sem a behúzott farkú bólogató kiskutyákat, sem a ripacskodó majmot. Azt szeretik ha csendben lépdel mellettük a tigris.

Te a kiskutya vagy, akiket te "alfának" nevezel az a ripacs, de a valódi alfa a tigris.

2023. júl. 3. 00:45
 7/9 A kérdező kommentje:
6.Gondolom te tigrisként azonosítod magad majomparádé.
2023. júl. 3. 03:39
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 hát haver van egy olyan megérzésem hogy nem csak a csendességed a fő gond amiért nincs csajod 😅 Sok sikert pajtás :)
2023. júl. 3. 12:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ne akard megmondani egy anonim oldalon hogy mi vagyok te senkiházi!
2023. júl. 4. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!