Fèrfiak! Mi a vonzò egy nőben, hogyan viselkedjen? Pl. Visszafogottan, csendes legyen?
én a mosolygós életvidám lányokat szeretem inkább akik mellett felvidulhatsz bármikor
legjobb lány barátom is ilyen, kb egy randim sem volt még ami után úgy jöttem volna haza, mint egy találkozóról vele
viszont vele más dolgok miatt nem passzolunk
legyen figyelmes, odaadó, kedves és türelmes....
ne legyen hisztis, nagyképű, pénzéhes......
persze nekem is meg vannak a magam jó és rossz tulajdonságaim
Kedves mosolya legyen. Legyen érdeklődő irántam, viselkedjen kedvesen, udvariasan. Ne vágjon a szavamba. Ha beszélek hozzá, figyeljen rám, forduljon felém, nézzen a szemembe.
Én nem kedvelem a harsány nőket. A visszafogottság addig a határig jó, hogy azért lehessen vele jót beszélgetni.
És még egy jó tanács: ha bárki, bármi kerül szóba, ne szidj és ne kritizálj élesen senkit és semmit. Legföljebb annyit mondj, hogy nem értesz egyet valamivel, nehéz természete van valakinek, vagy nehezen tudsz szót érteni valakivel. Vonatkozik ez a politikára, a világnézetedre, a szüleidre, az exedre, a kollégáidra. Ha valaki első randin habzó szájjal szidja pl. a kollégáit, az nagyon visszatetsző - még ha tényleg olyanok a kollégái, akkor is.
Én a nyitókérdést úgy értettem, hogy első (vagy első néhány) randin hogyan viselkedjen a nő.
Hosszú távon még azt se tudja másképp csinálni, hogy visszafogott legyen vagy ne. Amilyen a természete, olyan lesz, legföljebb kicsit tompítani tudja a szélsőségét. Egyébként is ott már a KONKRÉT férfi igényeit kell figyelnie, nem ÁLTALÁBAN, amit a gyakoris névtelen válaszolók többsége helyesnek gondol.
Azt kell megtalálnod, aki olyan, hogy neked nem kell "viselkedned", csak önmagadnak lenned.
Átlagban vigyorogj mindig, ne legyen semmi bajod, cak az legyen a célod, hogy a hapsit felvidítsd. Legyél szerény, de az ágyban vadqrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!