Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tehetnénk élvezetesebbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetnénk élvezetesebbé (az én számomra is) a következő együttlétet a párommal?

Figyelt kérdés

Az lenne az igényem, hogy többet és elmélyültebben foglalkozzon a fenekemmel. (Nem feltétlenül fontos a behatolás és az ujjazás.)

Inkább a fokozottabb ingerkiváltás lenne a lényeg.

2023. jún. 29. 17:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Nemed mondjuk sokat segítene.
2023. jún. 29. 17:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok a női fél. Terveim szerint augusztusban térünk vissza a testi kapcsolat folytatására.
2023. jún. 29. 17:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha nem írsz.
2023. jún. 29. 18:09
 4/16 anonim ***** válasza:
55%

Augusztusig semmi.. ha nekem - férfiként - ennyi kimaradna akkor már egy női csepel biciklitől felállna és be akarnám rakni. Ha te nőként addig kibírod minden nélkül s akkor a fenék simogatás indítana be csak akkor el se tudom képzelni, hogy mitől lehet orgazmusod.

Sajnos én nem tudok neked segíteni.

2023. jún. 29. 18:13
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Mi az oka a kimaradásnak? Távolság vagy csak egy döntés?
2023. jún. 29. 18:38
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát igen, az ok, vagyis az okok. Azt elfelejtettétek megkérdezni.

Egyrészt a páromnak műtétje volt a közelmúltban, ami a hólyag környékét érinti. Kilátásba helyeztem, hogy pihentesse a péniszét ameddig szeretné, és ne erőlködjön lehetőleg.

Ha szükséges én akár hónapokat is kibírok. Nem vagyunk feltétlenül szexfüggők. Egyikünk sem.

A másik, hogy a családjában (testvéri kapcsolatai) ellenségeskedés robbant ki, hogy miért járok hozzá a lakására. Több esetben szóltam már, hogy nyugodtan mutasson be, nincs titkolnivalónk.

Most a húga már hajlik rá, hogy megbékéljen a jelenlétemmel. Legalábbis végre-valahára kiáll mellettem. Kezdünk lassan egyenesbe jönni, de megvárjuk, amíg jobban lecsillapodnak a felkorbácsolódott kedélyek.

2023. jún. 29. 19:02
 7/16 anonim ***** válasza:

#6 miért ne járhatnál a párodhoz a lakására??? Huh, látom nem egyszerűen a viszonyok...

A kérdésedre válaszolva: kommunikáció. Ahogy azt megbeszéltétek hogy a műtét miatt most nyugi van, úgy azt is meg kellene beszélnetek hogy a szexualitásban ki mire vágyik. A párod előtt nem lehet tabu! Ezért a párod! Ha ő nem fogadja el akkor kinek kellene? Félélete van aki a párja előtt titkolózik. A bizalmi kör azt is jelenti hogy ezt is megbeszélik a felek.

2023. jún. 29. 22:36
 8/16 A kérdező kommentje:

Igen, 7-es válaszoló. Ez egy nagyon jó meglátás, hogy meg kell beszélni a vágyak legapróbb részleteit is.

Elég sok mindenben tudunk harmóniára, egységre, sőt EGYETEMESSÉGRE(!) törekedni, azért is az első olyan kapcsolat az életemben, ahol látok hosszú távú kibontakozási lehetőséget, mindkettőnk részére.

Sőt, építő jelleggel vagyunk a körülöttünk lévő "miliőre" is. (Eléggé furcsállják sokan a jelentős korkülönbséget első látásra, mert szinte közel egy generációval idősebb nálam...)

De mit lehet tenni, ha nagyon sok mindenben egyet tudunk érteni és végre-valahára fenntartjuk a békességet? Főleg én alkalmazkodok nagyon sokat.

2023. jún. 30. 01:34
 9/16 A kérdező kommentje:

Az exe is visszajárna hozzá, de most van megbeszélés alatt, hogy inkább engem választana mégis.

Mivel én vagyok az alkalmazkodóbb és nem akarom mindenáron felrúgni az Ő "kőbe vésett törvényeit". Vagyis igyekszem tiszteletben tartani a határait.

A "régi" barátnő nem ad hozzá semmit az életéhez. Állítása szerint ki akarja anyagilag és érzelmileg is fosztani és elég nyilvánvaló a különbség kettőnk között.

Már hosszú évekkel ezelőtt is vetettünk néha egymásra egy-egy pillantást a távolból, de aztán közbeszólt az élet, és nem tudtunk hosszabb távon közös témát találni.

Tavaly alakult úgy, hogy megérzés útján elkezdtem barátkozni vele és most már szépen elkezdtek haladni a dolgaink.

2023. jún. 30. 01:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Nagyon fura nekem ez az egész kapcsolat . Hány évesek vagytok? Konkréten mióta vagytok együtt mint egy pár? Mi az h megbeszélés alatt áll, h ne az exet válassza? Mióta nincs szex? Ameddig volt, az milyen volt? Van nagyobb korkülönbség köztetek?
2023. jún. 30. 05:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!