Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tehetnénk élvezetesebbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetnénk élvezetesebbé (az én számomra is) a következő együttlétet a párommal?

Figyelt kérdés

Az lenne az igényem, hogy többet és elmélyültebben foglalkozzon a fenekemmel. (Nem feltétlenül fontos a behatolás és az ujjazás.)

Inkább a fokozottabb ingerkiváltás lenne a lényeg.

2023. jún. 29. 17:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Van nagyobb korkülönbség, igen.

Egyelőre úgy tűnik, hogy engem szeretne maga mellé választani, mert LÉTBIZTONSÁG érzetet tudok neki közvetíteni.

(Komolyan is gondolom, hogy mellé állok minden bajában, nehézségében.)

Éppen most gondolkodtam el nagyon mélyen, hogy melyek lehettek azok az okok, amelyek miatt korábban nem tudtunk összejönni.

Nemrégiben azt állította, hogy ha előbb közelebb kerülünk egymáshoz, velem komolyan elgondolkozott volna a közös jövőn GYEREKVÁLLALÁSSAL(!) együtt!

2023. jún. 30. 05:50
 12/16 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Nem válaszoltál mindenre.
2023. jún. 30. 05:54
 13/16 A kérdező kommentje:

"Együtt"?

Közben én is felteszek magamnak kérdéseket és egy médiában közszereplő párkapcsolati szakértő (Joós István) videós magyarázatai ugranak be.

Az egyik idézet így szól: ha nem tudjuk konkrétan LENYŰGÖZNI EGYMÁST, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett. Állítólag így működnek a leginkább harmonikus párkapcsolatok.

Eddig ez nálunk azért van meg (kölcsönös egymás lenyűgözése,) mert valószínűleg JÓVAL ÖSSZETETTEBB(!) okok állnak egy-egy újra egymásra találásban, mint eddig hitték volna sokan.

Az egyik nagyon nyomós ok, hogy mindkettőnket szinte ugyanabban az időszakban szült világra az édesanyánk (az övé 19 volt, az enyém 20) és emiatt készen állunk egymással szemben a JÁTÉKOS ÚJRA FELFEDEZÉSRE!

Ez az utóbbi az én elméletem. Ami itt a bökkenő, hogy kritikus életesemények (kísérteties hasonlóságú eseményeken mentünk keresztül) és ezek egy kissé derékbe törték az életbe vetett hitünket.

Egymásba kapaszkodunk viszonylag elég szorosan és egymásból vesszük az ÉLETERŐT AZ ÚJRAKEZDÉSHEZ!

2023. jún. 30. 06:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Úgy értem az édesanyai szeretetet, hogy SOKAT VOLTUNK ÖLELGETVE ÉS PUSZILGATVA - ezt igényeljük és keressük egymásban viszonylagos szüntelenséggel.

Meglepő számomra, hogy egyáltalán eljön számomra bármilyen "igazi". Idestova kb. nyolc hónapja mást sem csinálunk, mint kompromisszumot kötünk egymással.

Jóval türelmesebb és elnézőbb velem, mint bárki más eddig az életben. Én pedig vele vagyok ugyanígy - és ezt igényli is.

Állítása szerint túl sokat csalódott. Riadókészültségben él és berögzödőtt nála, hogy "szakítani" kell, mert úgysem sikerülhet...

2023. jún. 30. 06:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, kérdező. Úgy érzem, olyan szinten másról beszélsz, mint amit a kérdésed és az abból fakadó helyzet megkívánna, h nem tudok erdembem beszélgetni veled, ezért elengedlek.

A rébuszok es burkolt utalások(ha azok, mert ellentmondást latok) nem wrre a fórumra valók. Sok sikert a továbbiakban.

2023. jún. 30. 06:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Nyilván a közösségi média egyik jelentős hátrányával szembesülök időnként.

Na, de a fő kérdés adott. Maradjon az a középpontban.

2023. jún. 30. 06:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!