Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak akiknek nagyon szép és mindig csinosan öltöző barátnőjük van nem kívánják őket meg mindig?

De, de nem tudom mit jelent az, hogy türtőztetni magunkat. Nem kezdtünk dugni az aluljáróban, vagy a tér közepén ettől.
És én azt sem értem, hogy milyen az, akiknél ilyen megunás, meg unalmas lenne ilyen egy idő után.
Elég sok éves kapcsolataim voltak és nem értem hogy lehetne megunni az ilyet.

ma 11:33-as vagyok, nem értem miért lettem lepontozva
A kérdező kérdésére meg... hát mittudomén mit gondolok. Azt, hogy jól néz ki. Vagy akár többet. Mikor mit.

"Fèrfiak akiknek nagyon szép és mindig csinosan öltöző barátnőjük van nem kívánják őket meg mindig?"
De igen. De ezt ne úgy képzeld el, hogy minden percben folyton csak szexelni akarsz vele (persze nyilván sűrűbben akarsz ahhoz képest, ha elhanyagolná a külsejét, vagy akár csak simán szégyellős vagy totál szürke jellegtelen stílusa lenne). Ez inkább amolyan kellemesen bizsergető jó érzés, hogy a szeretett párod egyúttal egy kívánatos és szexi nő, megszépíti a napjaidat, erősíti a kötődést.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!