Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyton azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha folyton azt erzem nem vagyok eleg jo egyik ferfinek sem?

Figyelt kérdés

Az “egyik” kozul azt ertem, ha pl nekem megtetszik valaki, kozuluk nagyon egyik sem viszonozta..

Allando erzes nalam evek ota hogy nem vagyok eleg jo annak aki nekem megtetszik.. mindig az az erzesem hogy o jobban nez ki nalam, milyen sok penze van(nekem nincs semmim) vannak jobb es szebb lanyok nalam…foleg hogy 6kg-ot hiztam

Velemenyem szerint ez nem onbizalom kerdese, ezek tendleg tenyek hogy nem viszonozza senki… szerintetek jogyan lehetnek szerencsesebb a szerelemben?

Most is tetszik valaki de azt erzem nem nez igazi nonek vagy nem vesz komolyan

2023. jún. 27. 04:58
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
52%

29.

Teszek eleget.

2023. jún. 27. 22:07
 32/41 anonim ***** válasza:

29, így kimondják nyíltan?

Nekem inkább csak homályos utalásokkal, mellébeszéléssel vagy ghostinggal, lecseréléssel. A lényegen persze nem változtat, értem így is, csak mégis jobban szeretem a korrekt, egyenes beszédet.

2023. jún. 27. 22:08
 33/41 anonim ***** válasza:
Igen. Mindig megkérdezem hogy miért nem akar többet találkozni és ez a válasz. Én is jobban szeretem az egyenes beszédet.
2023. jún. 27. 22:10
 34/41 anonim ***** válasza:
22%

31,32

Szabad titeket látni? Ha kell, én is küldök képet.

Én nem ilyen szinten csalódtam a férfiakban, inkább az önzőség volt jelen minden kapcsolatomban. :(

2023. jún. 27. 22:11
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözködessel kapcsolatban nem kell a legdragabb ruhakat venni. Rengeteg turkaloban vannak vadonat uj cimkes ruhak kirakva. Egy farmer + sima egyszinü polo, feher cipövel vagy nyaron szandallal jol tud kinezni. ( Newyorker, h&M -nezz körül, sokszor van learazas is)

Internetröl is tudsz rendelni, inspiralodni ( pl.Shein)

Mindig tisztalkodj, legyen apolt külsöd. Hasznalj parfümöt, figyelj a hajadra. Sminkkel lehet jatszani rengeteget, probalkozz neked mi all joll, melyik all kezre. ( DM / Rossban-ban vannak mar egesz jo termekek is )

Es a legfontosabb, amit elöttem is irtak, amig te magad nem vagy tisztaba a sajat adottsagaiddal, te magadban nem talaltad meg az eletcelod, a boldogsagod, addig ne vard el,hogy mas ezt megadja. Amint tudod majd magad többre ertekelni, hidd el a ferfiak is fognak. :-)

2023. jún. 28. 06:06
 36/41 anonim ***** válasza:
10%

Mindegy hogy nézel ki nem számít semmit. Valószínűleg nem vagy igénytelen.

Olyan típus lehetsz akin könnyű átmenni és kihasználni.

Dolgozz az önbizalmadon

2023. jún. 28. 06:36
 37/41 A kérdező kommentje:
Nagyon konnyu rajtam atmenni, 19 eves koromban volt eloszor baratom ami 5 evig tartott, utana volt egy 2 eves kapcsolatom… szoval tenyleg szabad preda vagyok 😊
2023. jún. 28. 09:42
 38/41 anonim ***** válasza:

37

Akkor már előrébb tartasz mint én. Én 23 vagyok el se jutunk a szexig. Minden jó és szép majd közlik hogy nem olyat keresnek mint én. Majd otthagynak

2023. jún. 28. 11:44
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
36. Nem magadból kell kiindulni, vagy abból te milyeneket fogsz ki..
2023. jún. 28. 11:45
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

37

Én írtam a 36-ost

Egyaltan nem sértésnek szántam. Egyszerűen vannak olyan emberek akikkel ezt könnyebben meg tudják csinálni. Általában önbizalomhiány miatt.

2023. jún. 28. 12:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!