Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyton azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha folyton azt erzem nem vagyok eleg jo egyik ferfinek sem?

Figyelt kérdés

Az “egyik” kozul azt ertem, ha pl nekem megtetszik valaki, kozuluk nagyon egyik sem viszonozta..

Allando erzes nalam evek ota hogy nem vagyok eleg jo annak aki nekem megtetszik.. mindig az az erzesem hogy o jobban nez ki nalam, milyen sok penze van(nekem nincs semmim) vannak jobb es szebb lanyok nalam…foleg hogy 6kg-ot hiztam

Velemenyem szerint ez nem onbizalom kerdese, ezek tendleg tenyek hogy nem viszonozza senki… szerintetek jogyan lehetnek szerencsesebb a szerelemben?

Most is tetszik valaki de azt erzem nem nez igazi nonek vagy nem vesz komolyan

2023. jún. 27. 04:58
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az első és legfontosabb a parkeresésben, hogy a " szinteden" keress, és ha sikerül magasabbra ugrani, az is benne van persze...

De úgy látom, nálad ez probléma.

2023. jún. 27. 09:46
 12/41 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek, nagyon hasznos dolgokat irtatok🙏
2023. jún. 27. 09:46
 13/41 A kérdező kommentje:
De honnan tudjam pl hogy mi az en szintem?
2023. jún. 27. 09:58
 14/41 anonim ***** válasza:
65%

13# hát azért csak kellene legyen egy egészséges énképed, hogy a nők között kb mennyire vagy 10/ 9, vagy csak 10/ 6...

Ráadásul a visszajelzések is sokat segítenek.

Pl milyen férfiak kezdenek ki veled??? Kik/ milyenek azok a férfiak, akiknek látható módon nem voltál pl elég szép??.

Stb.

2023. jún. 27. 10:06
 15/41 A kérdező kommentje:

Vagy mit tegyek hogy olyan emberekkel tudjak ismerkedni akik nekem is tetszenek?

Eleg ha jobban nezek ki?

😄 sajnos nem tudok olyan szepen osszevalogatni ruhakat amiket felveszek ami a mai divagnak megfelelo..marmint nem odivatu vagyok de aok csajon olyan szep ruhakat,osszeallitasokat lani…itt a boltban nincs is ilyen pl🙂

2023. jún. 27. 10:08
 16/41 anonim ***** válasza:

15# " sajnos nem tudok olyan szepen osszevalogatni ruhakat amiket felveszek ami a mai divagnak megfelelo..marmint nem odivatu vagyok de aok csajon olyan szep ruhakat,osszeallitasokat lani…itt a boltban nincs"

Látod, máris itt az első megoldandó feladat...és biztos van több is, csak gondolj bele.

2023. jún. 27. 10:11
 17/41 A kérdező kommentje:
Nem tokeletes akarok lenni!:)
2023. jún. 27. 10:57
 18/41 anonim ***** válasza:
78%
17# nem is kell, ezt nem is írtam... nem tökéletesnek kell lenned, csak "elég"- nek.
2023. jún. 27. 11:11
 19/41 anonim ***** válasza:
78%

#15! "Itt a boltban ... "

Csak egy bolt van? Más városba-településre nem tudsz elmenni? Internetes rendelésről még nem hallottál?

2023. jún. 27. 11:16
 20/41 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!🙂
2023. jún. 27. 11:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!