Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha folyton azt erzem nem vagyok eleg jo egyik ferfinek sem?
Az “egyik” kozul azt ertem, ha pl nekem megtetszik valaki, kozuluk nagyon egyik sem viszonozta..
Allando erzes nalam evek ota hogy nem vagyok eleg jo annak aki nekem megtetszik.. mindig az az erzesem hogy o jobban nez ki nalam, milyen sok penze van(nekem nincs semmim) vannak jobb es szebb lanyok nalam…foleg hogy 6kg-ot hiztam
Velemenyem szerint ez nem onbizalom kerdese, ezek tendleg tenyek hogy nem viszonozza senki… szerintetek jogyan lehetnek szerencsesebb a szerelemben?
Most is tetszik valaki de azt erzem nem nez igazi nonek vagy nem vesz komolyan

Talán egyszer majd jön valaki, akivel kölcsönös lesz a vonzódás. Ne veszítsd el a reményt teljesen! :)
Én is nem túl régen, bőven középkorú nőként jöttem össze olyan régi ismerőssel, aki szimpatikus volt számomra.

Szinte alig gondolt eddig itt fentebb a válaszadók közül erre, pedig alapvetés:
Kérdező: amíg te nem vagy rendben magaddal, amíg nem érzed jól magad a bőrödben, amíg nem szereted azt amit csinálsz, amíg nem vagy vidám azoktól a dolgoktól amikhez kezdesz (suli, meló, hobby stb.) addig más hogy vegyen észre? Ha savanyú vagy addig senki nem vesz komolyan, mert az emberek nem azért vannak hogy téged vidámmá tegyenek.
Ott lehet valahol a gond, hogy azt hiszed, hogy azért leszel majd boldog, meg vidám mert lesz pasid. Próbáld megérteni, hogy ez fordítva van.

Én úgy jöttem össze a párommal, hogy nagyon mély gyászban voltam még anyukám halála miatt. Őt egyáltalán nem zavarta a komorságom.
Meg tudott nevettetni, szolid viccekkel. Nagyon jókat hahotáztam az idétlenkedésein... :D
Azóta is azt hangoztatja, hogy nagyon megértő velem, mert Ő is hasonló dolgokon ment keresztül és ezért tudja átérezni a helyzetemet.
2-es válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!