Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van más is aki szeret kukkolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is aki szeret kukkolni? Vagy lesi fotót készíteteni?

Figyelt kérdés

Pl egy jó csajt cicanadrágban vagy kulcslyukon keresztül is.

Nem szándékosan de akkor is izgat az a gond.

2023. jún. 18. 14:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
77%
en mind a kettot szeretem
2023. aug. 23. 16:07
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez így van nálam is. Csak én nem fotózok, a szitu az amitől izgis...
2023. aug. 24. 00:19
 23/40 anonim ***** válasza:
57%
Mások beleegyezése nélkül nem lehet fotót készíteni főleg ha utána fel is tölti a netre de ha nem tölti fel akkor sem lehet de ezt a hülyének magyarázhatom úgy is lesz aki belém fog kötni és le pontozni mert nem érti meg
2023. aug. 24. 10:30
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Eleve érdekel a női test. Meg amikor nem póz van, hanem élet helyzet, az az igazi.
2023. szept. 1. 06:24
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Izgat.

Alapvetően van pár olyan hölgy ismerősöm, akit szívesen megnéznék ruha nélkül. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy erre nem sűrűn fog sor kerülni, így néha néha akaratom ellenére is fantáziálok arról, hogy valamilyen úton módon lövök egy lesi fotót.

Ugyanakkor a korábban leírt jogi következmények miatt se tennék ilyet, plusz hamar elveszne a dolog izgalmassága, így ez nálam tökéletesen bele esik abba a kalapba, amelyben azok a dolgok tartoznak, amik jobb, ha megmaradna egy életre fantáziának.

2023. szept. 21. 08:17
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez mindenkit izgat. :) képet mondjuk nem csinálnék. 35F
2023. nov. 13. 00:31
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Index fórumon volt ilyen topic csak törölték sajnos.

Buszon pl befotóztak a dekoltázsba felülről meg ilyenek.

2023. dec. 13. 13:31
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, imádok kukkolni és elő is fordult. A problémám az, hogy kevés lehetőségem van rá. De szívesen csinálnám, főleg ha tudom hol tudnék ilyet könnyen véghezvinni. Szívesen fogadok tippeket :D Viszont én személy szerint nem szívesen csinálok fotókat. Nem ugyanaz visszanézni mint élőben látni. 33F
2023. dec. 13. 15:46
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a fenébe ne lenne izgató !
2023. dec. 13. 19:44
 30/40 anonim ***** válasza:
A goldegate.hu-n volt több ilyen felhasználó.
2023. dec. 14. 06:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!