Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy mérethez hozzá lehet szokni?
Figyelt kérdés
Pár napja voltam először együtt a barátommal, de azóta minden nap szexelünk nekem viszont van, hogy nagyon fáj az alhasam utána, közben is volt, hogy éreztem fájdalmat.
Elég nagy mérettel rendelkezik, óvatos is bár próbálta egy párszor tövig de az már tényleg nagyon-nagyon fáj.
A nagyobb mérethez hozzá lehet szokni? Vagy mit kéne tennünk, hogy jobb legyen?
Nem akarom, hogy minden szex ilyen kellemetlen legyen és ő sem akar fájdalmat okozni.
2023. ápr. 5. 09:17
2/26 anonim válasza:
Hozzá lehet. A szerencsés formád :)
22L
3/26 anonim válasza:
Kegel gyakorlatok, gésa golyó, torna. :)
Vagy hosszabb előjáték. :)
4/26 anonim válasza:
Én nem tudtam megszokni és meguntam vele a szexet, egyszerűen bármit és bárhogy csináltunk fájt, lassan és óvatosan kellett szexelni az meg számomra dögunalmas
5/26 anonim válasza:
Hozzá, de tán beszéld ezt meg vele.
6/26 A kérdező kommentje:
Tudja mert beszéltem vele róla, óvatos és figyel rám talán tényleg csak meg kell szoknom és majd jobb lesz.
2023. ápr. 5. 10:35
7/26 anonim válasza:
Ha fáj, sanszos, h később is fog.
8/26 A kérdező kommentje:
7
Kellemetlen igen, fájni pedig eléggé fáj ha tövig bennem van.
De remélem tényleg jobb lesz idővel.
2023. ápr. 5. 10:54
9/26 anonim válasza:
Nem lesz jobb. Sajnos ennek a kapcsolatnak itt a vége, mert nem illetek össze. Jobb ha ezt minél előbb belátod, hidd el jót akarok neked.
10/26 anonim válasza:
Hozzá lehet szokni
Hosszú idő sok türelem
Fontos a sok előjáték meg hogy nedves legyél
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!