Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy mérethez hozzá lehet szokni?
Pár napja voltam először együtt a barátommal, de azóta minden nap szexelünk nekem viszont van, hogy nagyon fáj az alhasam utána, közben is volt, hogy éreztem fájdalmat.
Elég nagy mérettel rendelkezik, óvatos is bár próbálta egy párszor tövig de az már tényleg nagyon-nagyon fáj.
A nagyobb mérethez hozzá lehet szokni? Vagy mit kéne tennünk, hogy jobb legyen?
Nem akarom, hogy minden szex ilyen kellemetlen legyen és ő sem akar fájdalmat okozni.
Hasonló méretekkel rendelkező férfi vagyok, szóval a másik oldalról tudom leírni csak a tapasztalataimat. Nekem 22cm hosszú és 15-16 cm kerület. Volt már jó pár partnerem.
Szerintem mivel az első partnered és ahhoz képest a leírásod alapján így is egész jól bírod, van esélyed hozzászokni. Az én partnereim nagy része egy idő után jobban hozzászokott, de csak kevesen szoktak hozzá teljesen, kevés az olyan nő akibe tényleg rendesen befér ez a méret.
Mondanám, hogy a rendszeres szex segít ezen, minnél többet csináljátok annál jobban, de nekem volt sok partnerem aki pont, hogy csak ritkán kívánta ekkorával, akkor jól érezte magát, de ha minden este velem kellett volna szexelniük, akkor annyira kidörzsölődtek volna, hogy hosszabb távon nem tudtuk volna fenntartani a szexuális életünket. Volt olyan partnerem is, akibe csak a makkom fért be, annyira feszített, hogy mindkettőnknek fájt és inkább abbahagytuk. Szóval majd csak idővel derül ki, hogy te melyik típus vagy, de ha szerencséd van, akkor elkezdesz majd hozzászokni, a punci rugalmas.
Nagy hátránya, hogy szakítás után baromi nehéz dolgod lesz "visszaszokni" az átlagos péniszekhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!