Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire találjátok vonzónak vagy szexinek azokat a nőket, akiknek ennyire hosszú hajuk van?
Férfi kérdező!
Szexi valakinek vagy esetleg ez már túl sok?
www.youtube.com/watch?v=r1CSiMdwMoA&list=PL9nm-eZV9b..

Semennyire sem idealizálom.
Mesehősnek ok,
de minden másban NOK.
Mosni egy óra hossza.
Kezelhetetlen, ha összegubancolódik.
Éjjel nem lehet odabújni, mert instant fulladásos halál...

Egyet értek én sem idealizálom, nekem sem tetszik. Én rövid haj párti vagyok, egyáltalán nem idealizálom a hosszú hajat.. Plusz idegesítene, amikor az arcomba lógna a haja…
Nekem nem ez volt az első, ami eszembe jutott, hanem az hogy te jó ég valaki adjon, egy ollót hagy vágjam le a haját…
Megértem, hogy a kiengedett hajat szereted. De itt is ki volt engedve a haja, de semennyire nem volt vonzó így sem számomra..

Örülök, hogy olyan is írt, aki szereti az ennyire hosszú hajat, mert kíváncsi vagyok, hogy tulajdonképpen miért vonz ennyire a férfiak nagy részét az ennyire hosszú haj? Nekem olyan semmilyen sokkal dögösebb, amikor a nőnek rövid a haja azzal nagyon vagány és szexi.

Imádom a seggig érő hosszú hajat, de ez már kicsit sok.
Ő például nagyon bejön:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!