Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg aktus után az ondó távozását?
Én zsepit szoktam használni, de van, hogy odaragad, és olyankor mindig a párom szedegeti le rólam a darabkákat. A törölközőn kívül valami más ötlet?
(És igen, nagy vagyok már, és tablettát szedek.)
Én is odarakok 1 zsepit, összebújunk, egyszer zsepit cserélek, aztán ha kipihegtük magunkat, kimegyek wcre.
De nekem nem ragad :)
Az illatosított törlőkendő alatt az intim törlőkendőre gondoltál? Mert ez tényleg egész jó ötlet.
Utolsónak: Oké, hogy pici, de most tartsak egy törölközőt az ágyban? Vagy az éjjeliszekrényen? Ez nekem nagyon... nemistudom milyen.
(Senkit nem pontoztam le, mindenkié hasznos volt, igaz a harmadikat nem igazán értem.)
Ha vannak még ötletek, akkor várom.
Mi papirzsepit hasznalunk, aztan irany a furdoszoba!
Mit szedegettek le egymasrol? Mosakodjatok le, mert tenyleg ragados.
A rámragadt papírzsepit, amikor éppen ilyen foszlósabb fajtánk van. És fürdünk utána, ez evidens.
Úgy látom kénytelen leszek kiegyezni egy kis törölközővel vagy egy ruhazsepivel.
Köszönöm az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!