Félek! Most lehet, hogy teherbe esik? Az aktus végén gyorsan kihúztam a péniszem még mielött belefojhatott volna az ondo de félek, hogy túl késő. Mit tegyünk most? Mennyire segíthet az aktus utáni tabletta? és azt hogyan lehet kérni patikában?
Nem csak a végén kerülhetett be a sperma,hanem már az előváladék is tartalmazhatta!
Tényleg nagy butaság volt,de legalább tanulatok belőle,a a tabi 72 órán belül sikeres,minélhamarabb be kellene veni,mert minél tovább vártok,anál kevesebb %-ban hat!
Azt hiszem vény nélkül nem kapható!Irány az ügyelet!
Igen az volt, de legalább felismerted.
Allergiás vagy a gumira, máskor több fajtát is próbáljatok ki.
Sajnos ott az előváladék kérdése. Baránőddel együtt menjetek el háziorvoshoz és irassátok fel, majd a patikában kiadják. Elég borsos ára van. Minél hamarabb veszi be a barátnőd, annál kevesebb az esélye, hogy lesz baba, de még így is csak épp hogy 80%-os az esélye a kivédésnek...azonnal rohanni orvoshoz.
Mi is hülyék szoktunk lenni, a gumit én se szeretem, de a barátnőm egyenesen utálja.
Igyekszünk óvatosak lenni, de ugye az előváladék miatt mindig meg van a félelem, és sokszor késik is neki ilyenkor az izgalom miatt.
Esemény utánit viszont nem mertünk szedni, mivel elég erős hormonbogyó, így bíztuk a kis esélyben, mondván, hogy aki teherbe akar esni, annak is nehezen megy.
Vagy a bogyó vagy tedd össze a kezed és kezdj hinni istenben, máskor pedig tudni kell mi a fontosabb..
Nekünk nem megy, de hidd el, nem éri meg a folyamatos félelmet.
És azt a tablettát ha sikerűl megvenni akkor azt hogyan kell szedni? Csak egy tabletta és beveszi oszt annyi?
És veszelyes az a tabletta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!