Félek! Most lehet, hogy teherbe esik? Az aktus végén gyorsan kihúztam a péniszem még mielött belefojhatott volna az ondo de félek, hogy túl késő. Mit tegyünk most? Mennyire segíthet az aktus utáni tabletta? és azt hogyan lehet kérni patikában?
Figyelt kérdés
Az éjszaka baratnőmmel szeretkeztünk. A gumit nem tudtam viselni mert valamiért égette a péniszemet és kellemetlen volt ez mindkettőnk számára. Tudom nagyon nagy butaság volt anélkűl csinálni.2009. márc. 8. 13:50
11/17 anonim válasza:
Szóval akkor inkább bevállalsz egy babát?
Modnja azt, hoyg beteg és el akar menni(egyedül) orvoshoz. Orvosi titoktartás miatt egy szót sem fog szólni a háziorvos.
A barátnőd nagyon ostoba már megbocsáss ha ezt enm ismeri fel.És felelőtlen.
12/17 anonim válasza:
Menjen be a kórházba nőgyógyászati ambulanciára! Ott felírja neki a doki, kiváltja és ennyi. De holnap mindenképp intézze el, nehogy lekéssetek róla!!!
13/17 A kérdező kommentje:
rendben. Holnap mindenkepp megoldjuk. Meg annyit szeretnek hogy...Erdelyiek vagyunk es...ugy hallottam hogy itt nallunk recept nelkul adnak a patikaban Postinort. Eskuszom ez volt az utolso hogy ijen felelotlenek leszunk. Nem kivanom senkinek ezt az aggodalmat es azt meg annyirasem amin a kedvesem megy at. Es ugy hallottam hogy nagy rosszulletet is okoz a Postinor. Félek
2009. márc. 8. 15:54
14/17 anonim válasza:
Ne félj,hanem gondolkozz!!!Menjetek mielőbb dokihoz!Nem törvényszerű,h a Postinonak szörnyű mellékhatásai lesznek,ez mindenkinél más.És legközelebb előre gondolkozzatok,ne utólag!!!Remélem minden rendben lesz.
15/17 anonim válasza:
Erdélyben nem gond az esemény utáni tabletta. Bementek egy gyógyszertárba és kéritek. Árat nem tudok mondani. De keress rá neten. És máskor gondolkozzatok, nem csak az óvszer az egyetlen fogamzásgátló módszer, még itt sem.
16/17 A kérdező kommentje:
halasan koszonom joszandeku valaszaitokat. Fokent az utolso ket valaszadonak. Nagyon tanacstalanok vagyunk...baratnom fokent. Jol jonnek a megerosito tanacsok. Koszonom
2009. márc. 8. 17:29
17/17 OldszatyorHand válasza:
Olyan hülye duma h az elôváladéktól is teherbe lehet esni! Persze elmeéletben lehetséges, de a gyakorlatban nem hinném.
A mai férfiak többsége drogozik, iszik , dohányzik, izomnõvelõket szednek.....
Ritka az olya. pali aki az elõnedveibôl gyereket kreál......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!