Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányként/meleg srácként, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként/meleg srácként, ti nem féltek?

Figyelt kérdés

Elmentek randizni, és első ízben mentek fel a sráchoz, akár csak 5 percre felugrotok, mert otthon felejtette a mobilját mondjuk. És amint becsukja az ajtót, elkezd ütni, vagy ott van 3-4 erőszakos haverja, akik mind végig mennek rajtad, és levideózzák.

És ugye nincs önvédelmi eszközöd, a szüleid nem látják a telefonod helyét, mert te nem hagyod, így simán megerőszakolnak.

2023. febr. 13. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Így nem lehet élni. Ennyi erővel az utcára se menj ki, mert a fejedre eshet egy tégla.
2023. febr. 13. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem félek mert alap hogy első tali nyilvános helyen lesz. Abból meg bemérhető hogy milyen ember a másik. Alapból rizikós először találkozni, nem hogy egyből a lakására menjek.
2023. febr. 13. 22:20
 3/14 anonim válasza:
100%
Őszintén remélem, hogy nem ez az általános viselkedés. Én eddig ilyennel nem találkoztam. Szóval, nem félek. Mondjuk, nem is mennék a srác lakására, amíg nem ismerem eléggé.
2023. febr. 13. 22:20
 4/14 A kérdező kommentje:

6. randi, már pár barátomat is ismered. Találkozunk. Kezemben egy zacsi, a patikából. Elnézést kérek tőled, de elmondom, hogy anyu hívott, hogy vigyek a kis hugomnak gyógyszert. Itt lakunk 2 sarokra, nem gond ha felviszem?

A ház előtt persze elmondom, hogy milyen cuki vagy, és ne fagyoskodj itt, gyere fel,...legalább bemutatom anyukámat, aki folyton rólad kérdez.

És... >:)

2023. febr. 13. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
NEM, nem megyek fel idegen lakásra
2023. febr. 13. 22:36
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
#4 Egyébként most konkrétan azt tervezgeted, hogy ezt fogod csinálni egy lánnyal?
2023. febr. 14. 00:16
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom mi ilyenkor a helyes reakció, de a kérdésedet olvasva elég durva vészharangok szólaltak meg... veled kapcsolatban.
2023. febr. 14. 04:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Senkihez nem mennék fel és hozzám sem jön senki.Legalábbis addig amíg ki nem alakul valami.

Lehet bérelni búvóhelyet és ez a legjobb.Voltam már ilyenben,ráadásul kapcsolat elején. Két hónap után mentem fel hozzá,utána jött hozzám.

Ma nagyon fontos a bizalom.És persze STD szűrés sem árt, előre ...

2023. febr. 14. 06:23
 9/14 A kérdező kommentje:
6. 7. Nincs velem semmi gond, csak láttam a BTOOOM! anime sorozatot, ahol ez történt, és mellé eszembe jutott pár itteni kérdés, mi szerint a szülők mennyire féltik a kamasz lányaikat, ha érett férfi akarna udvarolni nekik, miközben kis taknyokkal meg simán elengedik, miközben nincs a telefonon helyzetjelző, és annyit tudnak a srácról, hogy a neve Zoli.
2023. febr. 14. 10:51
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
#9 Szóval te egy érett férfi vagy, aki kikéri magának, hogy féltik tőled a tinilányokat?
2023. febr. 14. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!