Baj van velem, ha lányként nem indítanak be a yaoi animék?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 23:16
2/9 anonim válasza:
Nem,nyugi. Nekem pl. maga a műfaj sem tetszik.
4/9 anonim válasza:
Nem, semmi baj nincs veled. Nem vagyunk egyformák.
5/9 anonim válasza:
Én még tavaly elkezdtem a
Killing Stalkingot itteni ajánlás hatására. Az 5. fejezet után hagytam. A főszereplő srác olyan szinten életkeptelen, idegesítő kis szerencsétlen, hogy legszívesebben pofánvertem volna a billentyűzettel, hogy "B@$zki, szedd már össze magad, szökj meg, jelentsd fel azt a szociopatát, keress egy hozzád való meleg/bi srácot, s élj már boldogan!"
A szörnyes hentait szeretem, részben az ilyen alá/főlérendelt szerepek miatt, a homoszexualitássap nincs bajom, de az manhwa halál...
6/9 anonim válasza:
Igen baj, nem is kicsi. Mármint, hogy ez kérdésként felmerülhetett nálad.
7/9 anonim válasza:
Teljesen normális, egészséges vagy.
8/9 anonim válasza:
Dehogy, teljesen oké. Én sem értettem, az ismerőseim miért vannak oda a yaoiért, én jobba kedvelem a sima shoujo-t.
9/9 anonim válasza:
Amúgy tényleg ritka az olyan lány, aki nem gerjed a yaoi-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!