Mit csináljak lányként ebben a nagy melegben?
Én imádok olvasni, de igenis meg lehet unni. Tanulni meg ne tanuljon szerencsétlen, nyár van :D És a házimunka is készen van 2-3 óra alatt, akkor is, ha a kérdező bevásárol, főz, mos, takarít és tereget, mert 1-2 hét után rájössz, hogy amíg a sütőben van a hús, berakhatod a mosást, amíg megy a gép, stb. De valószínűleg 14 évesen nem ő csinál mindent.
Kérdező, találj valami alkotó hobbit, és sportolj. Esetleg menj el önkéntesnek, én voltam, amikor annyi idős voltam, mint te, és élveztem, ma is mennék, ha nem dolgoznék. Nézz filmeket, írj egy regényt, csöngess be a szomszéd nénihez, akinek nincs senkije. Ha városban laksz, kimehetsz a parkokba kosárlabdázni, focizni, vagy a Deákra a gördeszkás részhez. Egészen jól ode lehet csapódni idegenekhez, ha megkérdezed, beszállhatsz-e, általában azt mondják, oké, és így tök jó haverokat szerezhetsz.
8-as válaszoló!
Szerintem nem könyvet olvas, hanem facebookon posztokat meg cikkeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!