Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenleg 18 éves barátnőm 16-17 évesen egy 44 éves emberrel vesztette el a szüzességét. Elfogadható,vagy sem?
Figyelt kérdés
Engem sajnos borzasztóan nyomaszt a mindennapokban ez...
Nem tudok túllépni rajta. Ti hogy látjátok?
Köszönöm
2023. jan. 3. 12:53
41/62 anonim válasza:
38. Nem kell a szívedre venni a véleményemet. A semminél tényleg jobb.
42/62 anonim válasza:
38. Ja és még annyit, hogy az lehet, hogy nem cserélnéd le, de ő le fog téged elég hamar. Lesz abból a 600-ból hamarosan 700 is.
43/62 anonim válasza:
Ahhahaha, legyen úgy, ahogy mondod 😂 sose legyek olyan irigy, mint te 😂😂😂
44/62 anonim válasza:
600 pasival kúrt?Az aztán igény..mi is sokmindent kipróbálunk a párommal,swingert sem vetjük meg..Most épp lányt keresünk hármasra de ennyire r.banc nem vagyok mint a nőd..:)
45/62 anonim válasza:
Nekem szűz volt a barátnőm, mégis extrém bevállalós és vad. Nem kell egy szarrá használt rongynak lennie a nőnek 600 pasival, hogy bevállalóssá váljon. De az a lényeg, TI élvezitek egymást és nektek jó. Végtelenül egészségtelennek tartom, akárhogy néz ki, teljesen irreleváns lenne NEKEM, de vannak embertípusok akiknek viszont az a jó, minél több emberrel szexelsz. Az ilyenek dugjanak, orgiázzák végig az életüket, ezt kívánom.
46/62 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy egy hozzá képest "vénemberrel" nem szerelemből volt. Ez minősíti őt. Innentől kezdve toleranciaszint kérdése, hogy ezt elfogadod-e.
47/62 anonim válasza:
Neked mi közöd van hozzá? Mert te kivel vesztetted el? vagy szűz vagy még?
48/62 anonim válasza:
Én 66 éves vagyok,de nekem 18×4,5 centis a peniszem és nagy,duzzadt hereim vannak!Egyáltalán nem aszott rajtam semmi!Egy 44 éves férfi már érti a módját,hogy hogyan kell elvenni egy lány szüzességét!
49/62 anonim válasza:
44 még talán..De egy 66 évesnek már aszott Nivea szaga van..Fater a nagyiknál keresgélj.
50/62 anonim válasza:
Én 17 évesen egy 59 évessel vesztettem el..A legjobb volt..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!