Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A jelenleg 18 éves barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenleg 18 éves barátnőm 16-17 évesen egy 44 éves emberrel vesztette el a szüzességét. Elfogadható,vagy sem?

Figyelt kérdés

Engem sajnos borzasztóan nyomaszt a mindennapokban ez...

Nem tudok túllépni rajta. Ti hogy látjátok?

Köszönöm

2023. jan. 3. 12:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
75%

Neked nem elfogadható!

Engem rohadtul nem érdekelnek az exek, mert valamiért én vettem át a helyüket.

Engedd el a csajt, és keress egy szűz lányt magadnak, mert te mindig fennt fogsz akadni az exeken.

Most a kor miatt, aztán azért mert jobb volt az ágyban, a másiknak meg nagyobb volt, mint neked.

2023. jan. 3. 13:42
 32/62 anonim ***** válasza:
65%
Mit foglalkozol ezzel komolyan? Engem marhára nem érdekelne ki vette el a pasim szüzességét, vagy kivel dugott előtte. Jó max ha valami csöves ribikkel lett volna. De azért mert idősebb, vagy fiatalabb. Nem is értem minek agyalsz ezen.
2023. jan. 3. 13:42
 33/62 anonim ***** válasza:
25%
Igen, szégyenljétek magatokat, egy igényes 40 es tisztább, fejlettebb mint a sok fos 20 eves lezullott iszogatos lecsuszott deszkagatyas munkakeptelen pöcshuszár takonygyerek...
2023. jan. 3. 13:49
 34/62 anonim ***** válasza:
0%
Haver kerdezo, itt az a nem elfogadhato ha te is a testere hajtasz. Nem pedig tiszta kapcsolatra. Ha majd te is a hazassagig nem nyulsz hozza, remelem igy gondolod, akkor majd erdekelhet hogy na megesett vele ilyen. Egyebkent ha szereted akkor megbocsatasz neki. En se vagyok mar tinedzser, de a testemrol peldat vehetnek a mai lezullott tinipasik... nem szexeltem még en sem mert notlen vagyok még, de ha egy 18 eves csajnak jobban kell egy 20 lanyon vegigment diszkos 18 eves, akiben 5 fele nemi fertozes lappang, mint egy 40 es magara igenyes ferfi, akkor az a 18 eves assa el magat.
2023. jan. 3. 13:55
 35/62 anonim ***** válasza:
39%
Offold a csajt, a tatákra bukik, tuti apakomplexusa van.
2023. jan. 3. 13:58
 36/62 anonim ***** válasza:
67%
Pedig ha egyet bevallott neked, legalább három-négy idősebb pasival hancúrozott előtted-ebbe belegondoltál már?
2023. jan. 3. 15:42
 37/62 anonim ***** válasza:
73%
szerintem nincs ezzel baj én is tizenévesen a "szomszéd bácsinál" hagytam a szüzességemet, és még visszagondolva is csak jó emlékeim vannak
2023. jan. 3. 16:18
 38/62 anonim ***** válasza:
32%

#25 én elkeseredve? Pont te mondod, aki nem bírja elengedni a témát? :D normális nők jutnak? Mintha az én párom nem lenne az :D ja a szemedben nem az, az enyémben igen. Nézőpont kérdése, de ha te elítéled az nem a mi bajunk, hanem a tied. Látnád élőben, akkor meg nem bírnád levenni róla a szemed 😂😂😅😅 nem kell álszenteskedni.

Amúgy, neked megfelel a te "normálisad", nekem megfelel az én "normálisam". Egyszerű nem de? :)) Ja még annyit, hogy sose cserélném le.

2023. jan. 3. 16:24
 39/62 anonim ***** válasza:
18%

Így működik a gyakori:

Idősebbként fiatal lányt keresel: pedofil, saját korosztályodban lúzer, kihasználod a lányt, stb.

Máskor meg: idős, igazi pasas, nem úgy mint a fiatalok!

Valaki csinálhatna kisérletet a gyakoriról, mert nevetséges. Ha kiírnám egy kérdésbe, hogy lányok, UGYE TI IS ELFOGADNÁTOK ha 44 évesen fiatal kis prostikat dugok nagyon sokat?

Hánynának, undorodnának, de ha róluk van szó: hagyd már a múltat, a lány teste, rá tartozik, blabla.

Akkora kettősmérce, meghalok.

2023. jan. 3. 16:49
 40/62 anonim ***** válasza:
85%
Biztos nem ugy érdekelne a múlt és ha jó volt neki egészségere a jelenre koncentralnék a helyedbe.
2023. jan. 3. 16:53
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!